Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada šina pukne tada vam je jasno koliko je sve dotrajalo...
Ne treba mi puknuta sina da bih to vidio. Nema zgrade kojoj se fasada ne obrusava, drvece se samo od sebe rusi po gradu, vodovodne cijevi zadnji put 80-tih mijenjane, a samo od donacija krajem 90-ih ovako mali grad se mogao potpuno renovirati
Forto nesposobni daj ostavku i ti konakovic
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ta šina je pukla ima dvije godine
Vrijeme da Fortina vlada da ostavku
Ne zna se sta je starije ovaj TAM kamion ili tramvaji
pa stalno je vare. Bolej da su poceli radove sa kontra strane, nego sa Ilidze, a radi se puzevim korakom, umjesto da se uvedu i dodatne smjene.
iskopati Metro na potezu Ilidza-Marin Dvor i rijesiti guzve i probleme u saobracaju. Nije to mnogo, a sve pravac
Halo papci ne moze se variti po hladnom. Zato pucaju sine jer na ovoj temperaturi var se brzo ohladi i onda postane krt.
sreća ne idem ove sedmice u sk pa me boli briga
Ovi su napravili totalni kolaps u Sarajevu, sve vam je jasno cim se on Šteta preziva to nemere valjat'🤣🤣🤣🤣
sina i nije pukla , nego puca var na spoju dvije sine !
Sreca spasioc pravedni je dosao, novo lice iz naroda, spasice nas.
Pa pogledajte ove slike, pa shvatite zasto ova vlada prioritetno rjesava javni prevoz, mijenja prugu i nabavlja nove tramvaje i trolejbuse. Istrpite 1 godinu guzve da bi bar narednih 15 godina imali normalniji javni prevoz u gradu.
i bez toga vožnja busom od Ilidze do Cvile ujutro sat vremena ,vrata jedna otvaraju ma katastrofa,u toj gužvi zašto ulazi na proširenja kad ne može da se uključi po 5 min,puni sat vremena Ilidza Cengic vila...bravo
Ulazi na stanice valjda, ili bi ti da ljude izbacuje na sredini ulice, u srednjoi traci mozda? Pa ne mogu vjerovati sta pises, postoje propisi o gradskom saobracaju, a sad sto vozaci ne postuju prvenstvo je druga prica.
Ovo je Šteta sredio da opravda razvlačenje pameti na postavljanju novih šina. Daj Bože da ove nove budu bolje i trajnije, a sumnjam iskreno
sta sda uradi od mahale, familiju vam je*em. napravite medzlis na bentbasi, uzmite respiratora za jos 10.5 miliona
Može se to lemilicom riješiti, bez brige.
Od ilidze do cvile,3 radnika na pruzi 😂😂
Kakav jadan grad u pm