Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije Direktor RAKA to presudio u nedjelju????!!!! Sad Senade tužbu udari zbog rada nedjeljom kao i lažnih optužbi!!!
@komunjarosjek brat moj slatki da li ti ikada dosadi kopirati iste komentare sa hiljadu profila na svakom članku?
kakve tužbe ide malo bleje na fake tv za raju sad su svi u LJUBAVI !!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Covjek fino rekao umiriti ali jbga morao se cirkus napraviti.
@raja brat moj slatki da li ti ikada dosadi kopirati iste komentare sa hiljadu profila na svakom članku?
Ovaj Raja je botina žešća znači lik je zaebo i Bulevara, spomenik mu na Klixu treba dić
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebaju ga zatvoriti doživotno za X stvari koje radi, čovjek doslovno linčuje sve neistomišljenike režima, mislim da ne postoji televizija na kojoj rade manje pismeni "novinari" sa više mržnje, jala i zla u sebi. Fake TV je u tome čak nadmašio i RTRS
Pravda za Senada i pobjeda za slobodu medija!
Presudu odobravam, očigledno je senzacija nastala bez osnove. Ali sam novinar tako radi svoj posao, tako zarađuje, provlači gledaoce. Nivo tabloida. Rijetko ubode pitanja za goste.
Zasto niko iz sda nece da dodje kod Senada? Zato ga ovde sda bojovnici napadaju svom snagom. Imam i ja zamjerki na njegov rad, ali sustina je da je Face tv gledana, a to se vidi po komentarima.
Senad ima oütar jezik ali i mora. Samo mu prijete sa svih strana
Glavni program TV kuće je borba protiv Seke i Baketa... I neka dzabna smiješna videa što se vrte....
Botovi (skotovi) na aparatima. 😂
Tipična KOS akcija, kao iz knjige za obuku. Da nebi narod posumnjao na vezu Nenada i Baje
Nenad i Baja su poslovni prijatelji.. Nenad je Bajin glasnogovornik i izvodžač radova. Ta predstava je bila predstava za naivni narod.
A da osude Nenada? Ko to smije?
Ako hoćete političko ozdravljenje onda BOJKOTOVATI FACE TV I AVAZ največe mentalne trovače i zagazivače u BiH. Sve što je bilo patriotsko oni su bjesomučno napadali i zato se danas bošnjački narod nalazi na dnu.
Hronologija Fake tv. Do 2018 su bili gosti medju kojima su bili osudjeni ratni zločinci. Nakon posjete Vučiču, gosti su bili odbjegli SDA kadar. Pljuvanje na sve što je Bošnjačko. Zato su u Beogradu Sandžaklije dobili največi broj zastupljenih u srbijanskom parlamentu.
A to po tebi samo SDA stranka znaci patriotizam ? Koji si ti onda degenek boze dragi..to im je i bio cilj da narod misli ako ne glasaš za SDA da izadjes vjeru,naciju i patriotizam..dok su 30 godina hapali bas na tom osnovu..
Фацe TB uskoro ce emitovati svoje emisije iz svog novog studija u Laktašima
Sad nek Draska tuzi.
Hahaha duze si ti Senade bio pod istragom zbog rijeci "bitiU, jel-nije reko" nego onaj sto je stvarno nekoga bioU :)
senad je poceo u rodnoj sjenici.njih bije glas da su dobri ljudi i vecinom lojalni drzavi srbiji.ovaj je izuzetak.pa on nece da kaze republika srpska nego RS.zasto onda dodik ne bi muslimane zvao muslimanima i bosnu beha.dovodi svakakve likove u emisije,orkestrirano se pljuje po srbima.spinuje se o ruskom uticaju koji je sveden na tv stanicu pored desetine NVO finasiranih sa zapada.razvlace se teorije zavere.jos se prebrojavaju kosovci i naravno srbija je uvek za sve kriva.