Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jeste zaprdjevali protiv njega, jedinog covjeka koji je trazio konkretne stvari da se urede da bi se obezbjedila BiH. Eto sta vam Siling, Lajcak, i Inzko donesose. Bildt jedva doceko. Ispade da su Srbi bili u pravu cijelo vrijeme
Bit ce Bosne i meraka ljepih djula i sokaka i cevapa i baHklave vjecne moje avlije! Bosna i Heregovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Prizivas Kazane? Budalo! Vise je vas vani. Znas li ti sta prizivas?
Evo sabaha evo dana,evo Juke i Topala (CACO). Juka zove Topal vice za Dzemahiriju spremni Boze mili ! Kazani su opet spremni samo reci :redom deri .. Odjezditi Romaniji srboslavlje ocistiti , popadiju nanabiti . SO-KOLAC a na glavu STOLAC !!!! BOSNAE4EVER!!!
DA SAMO ZNATE KOLIKO JE ZEMLJA JAKA VI...JADOVI,VI...GOMILO MRAKA,NEĆETE SE NANOSITI GLAVE i VAS ĆE SUTRA PUNA BITI RAKA.
U Novoj 2010 ako Bog da, bez genocidne nakaze!
Raso, ja sam studentica Bosnjacke istorije.
Kako ti to mislis .. \"da odemo u njemcku??\" Pa druze ovo zemlje sto ima katastarski na sebi nije mi ostavio ni suljo ni haris ni alija vec se vuce od cukuncukun đeda (mislim da ti ne nabrajam jer za vas se do 3 koljena završava istorija) .... Tako da mi nije jasno kako ocekujes da ja tebi ili bilo kome ostavim nesto sto je moje ... Bosna mi nije nista i nista neosjecma za nju .. a Republika Srpska mi je sve i sretan sam sto živim u njoj .. TO JE MOJ DOM ... Vama hvala što nam otvorište oči ... d pametno zboriš momče .. nisu te ove vehabije sarajevske yatrovale nacionaliymom i fundamentalizmom
Herceg Bosna ozivjeti mora!!!
skontali smo mi vas, a i njih
Dok glupi Muslimajmuni ukapiraju sta se ovde desava ode njihova BIH.
Bas tako, niko vas ne drzi ovdje i niko vas ne tjera da zivite s nama u nasoj domovini. Al sad ionako imate bezvizni rezim, i ionako cete se svi razbjezat po Evropi, gamadi jedna. Idite u Njemacku i prosite sa bracom Rumunima, bolje ce vam biti nego pod Dodikom.
raso raso mami ti ga stavim cekaj drugo poluvrijeme
bosna je hemorid na šupku svijeta.
PA NORMALNO JE DA CE SE RASPASTI NA SILU STVORENA HIBRIDNA DRZAVA. NIKO NIKOGA NE MOZE NATJERATI DA ZIVI ZAJEDNO AKO TO NE ZELI.