Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajicu kad si snimao dokumentarni film sa Nisvetom DZankom o Mehmed-Pasi Sokolovicu pretenciozno si naglasavao da je srbin. T si DZanku pricao babine price ,a DZanko povjerovao.Mehmed pasa je bosnjak i saljem ti dokument da ti i DZanko nesto naucite a ne da varate narod. http://www.bosnjacki-topraci.com/Znameniti%20Bosnjaci.htm
Sta je Bajicu Dodikov placenice (Na TV prije 6 mj. falio da je Dodik najbolji politicar i dobar biznismen) nakon duzeg vremena ponovo se poljavljujes mislis da su bosanci ludi. Mislis da ti ko vise vjeruje ista. Odabi.
Jasno ko dan, pa samim tim ne bi bilo zgoreg ni pokranuti debate i diskusije o nacinima suzbijanja korupcije, koja pocinje sa onim malim \" uslugicama\" i \"poznanstvima\" pa sve do onih skupih viletina, vozila, odijela o cijem porijeklu zna samo vlasnik...a veliki dio tih \"vlasnika\" su cak i na oko primitivci, da ne kazem nekvalifikovani ili neobrazovani....dakle, toliko o onoj \"visokoj korupciji\"... za pocetak je mozda najbolje da se obracunama sa onom na osnovnom nivou, onom koju zakon ne dohvaca jer se smatra \"kulturnim elementom\" - stele i usluge.