Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno... ostalo je jos jedno 50 kvadrati zelenila na Bjelasnici. U pravo vrijeme su se sjetili.
I to s one strane prema lukomiru....
evo gdje sda ratni profiteri i njihov podmladak s kupljenim diplomama pare od kriminala opra...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cim sda fasiste otjeramo, imat cemo drzavu!!
100 ljudi iz sarajevskih opcina i urbanisticki sluzbi trebalo bit u zatvoru....tuzilastvo radi za njih i privatne investitore a ne za narod i javno dobro. Uredu je gradit ali ne ugrozavajuci nikoga i nista. Sarajevo je unisteno od lokalni prodanih lokalaca i kvazipatriota. Prodaju drzavu po lokalnim kafanicama.
Doce jos gori sda po svemu sudeci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hahahahahaha never going to happen. Članak za zamazivanje očiju.
Šupljak...kao i sve što se dotiče korupcije,nepotizma,SDA,aparata i propusta administracije
Dobro ste se sjetili da konačno nešto počnete da radite. Taj Problem nije neka novina, to postoji još puno dalje od prije rata, da ste tada još podigli guzu i radili svoj posao za koji ste plaćeni danas bi imali puno čišći i zdraviji zrak.
Jbte sjetili se nakon 25 godina, kad će u zdravstvu generalno i na stomatologiji početi zapošljavanje djece bez mita i korupcije, poznanstva itditd
Bjelašnica zaslužuje status grada, ako ništa po broju stambenih jedinica
Jedan uhljup Ibro Berilo....
Berilu realno jedno 5 dozivitnih kazni. Ali nece vidjeti 5 dana iza resetaka.
prodavanje magle pred izbore
Bravo!!! TAJKUNUMA traba stati ukraj!!!!
Ha ha Bjelasnica selendra nikad vise tamo. Sve guzonje iz grada nelegalno sagradili kuce i vikendice. Inace Sarajevo i okolina urbanisticki najneuredjeniji grad na svijetu nigdje vise ilegalnih objekata, samo daj pare mozes i u Tirovu kucu napraviti ako ima mjesta. Uzas sta uradise od grada stranke nam drage...
Te objekte treba srusiti u javnom interesu, bez suda. To je javno dobro. Smradove koji grade popisamo i sjeme im se zatrlo, lihvari koji se kriju iza dina i nacije.
Mlatite praznu slamu. Ništa od toga nema. Sve će pasti na sudovima. Ovo je popilizam. Nama trebaju izmjene zakona. Nije se ovo moglo bez trenutnih zakona. Evo npr. ovo Hifa što pravi pored aerodroma. Sve je legalno jer zakon tako kaže. I to su sve u kantonu uradili, a na kraju općini samo dođe da izda urbanističku i građevinsku.
Ahoce li na tapet doci i 70000 nelegalnih stambenih objekata po okolnim brdima??? I to je jedan vid korupcije posto se trguje sa glasackim tijelom.
Nekada odes gore na Bjelasnicu da pobjegnes od grada, u zelenilo, na cist zrak.... sada k'o da nisi ni otisao iz grada
To sto ste sad evidentirali su lokacije na kojima se nelegalno gradi 25 godina sta je s ostalim lokacijama i opcinama, arapska naselja , nelegalni objekti i radovi javnih preduzeca, izgradnja raznoraznih puteva, kanalizacionih mreza i sl. bez projekata, gradjevinskih i upotrebnih dozvola i sl.