Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zicara moze, ali od KOVACA do Barica. ljudi gore rado idu i skroz je OK! Mislim da bi mladi i penzioneri bili odusevljeni da imamo zicaru na relaciji Kovaci-Barice-Kovaci. Grad i Kanton to moraju zavrsiti...
Steta moglo bi se dosta zaraditi od turizma.Napravice se to...makar se srusilo 100 kuca.Treba vreemenaaa i vreeemenaaaaa....:):):)
utvrditi ko je dao saglasnost za gradnju ispod trase zicare ako je data takva saglasnost, traziti nadoknadu troskova za rusenje kuce od odgovornih osoba ako nije data saglasnost, srusiti bespravni objekat bez pardona i bez studije o odrzivosti svakom laiku je jasno da bi to bila top atrakcija koja bi donosila novac ... valjda treba dobiti na vremen i u medjuvremenu utvrditi ko ce to privatizirati ?
A kako bi bilo da Rejs da dobrovoljni prilog onako pozamasan da se taj istorijski objekat obnovi i mogli bi onda napraviti jednu samo za njega pozlacenu gondolu u kojoj bi samo on imao cast da se popne na vrh trebevica. Odozgo bi mogao da baci pogled na svoj pasaluk i pomisli e Boze jesam visoko dogurao.
Sve se moze kad ima volje. Nisu samo pare u pitanju. Da se svih ovih godina gradio po jedan stub, do sad bi se zavrsilo. Sramota.
Vratimo zicaru, ne kontam dje je zapelo. A nije zapelo graditi zgrade rugobe po Bjelasnici
ma sta cem nam zicara kad reisa imamo...necemo se mi nikome prilagodjavat...nek se zicara nama prilagodi
TREBA DATI PRIVATNOJ FIRMI I ZICARA CE PRORADITI ZA NAJKRACE VRIJEME NASA POSLA
Ma j...š žičaru, koji će nam k...c?
a fakat ste kontali da ce popravit zicaru? hahhahaha mozda u mjesecu jaguaru
2000 godine je siemens ponudio da izgradi zicaru svojim sredstvima, jedini uslov koji su ponudili je bio da oni cini mi se 5 godina upravljaju zicarom, sto bi znacilo da im se tako otplacuje... grad je to glatko odbio... jadno gradjevinska mafija, to je nesto najgore... skontali lijepo da tako ne mogu nista pokrasti i projekat odbacili... da je siemens radio, vec dugo bi ovaj grad opet imao trebevicku zicaru...
Zalostan sam uvijek kad cujem da za ovakve ljepote nema novca, a za neke gluposti ima. Trebevic je neizostavni dio Sarajeva, a samim tim i zicara. 13 godina polije rata je trebalo a se deminira, koliko cemo jos cekati na zicaru (uspinjacu). Ovo je stvarno zalosno.
more li se kakva rupa probiti kroz krov toga lole tako da zicara prolazi kroz mini-tunel odnosno lolino potkrovlje?....ako nije vec sobu u potkrovlju napravio...mada bi bilo cool i super interesantno da mu zicara pichi kroz sobu.
hahahahah.... opet ce neko pokupiti pare i to dobre.. Mozda malo Brankovic da jami....
@Lesli Hahahaha dobra ti je ova! Pa nema veze ici ce cik-cak zicara oko kuce tog \"domacina\" :))))))