Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je drzavni udar i to sve detaljno opisano i napisano i u normalnim drzavama ovo je dovoljno da odgovorni odu na hladjenje jedno 30 godina. Medjutim ovdje ne, evo kladim se da ce ublehe iz ohr i drugi biti duboko zabrinuti a nasi ni mukajet.
Međunarodni faktor je promjenio člaN 39 ,zato budi zahvalan
Komsic ne predstavlja hrvate, on predstavlja gradjane federacije.Isto kao sto Dodik ne predstavlja srbe, nego predstavlja sve gradjane RS. On je hrvat, ali ne treba mu to uzeti za zlo.
RUŠENJE USTAVNO PRAVNOG PORETKA DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE!!! Imate imena predlagača, imate datum zakazane sjednice, imate tužilaštvo i policiju! Izvolite gospodo. :)
Ima i raznih placenika pa ih pustiti na njih
RAT
Zasto ste ovo skinuli sa naslovne stranice Neka ljudi znaju sta se sprema, srbi kao i uvijek pocinju,
Nakon ovoga, proglasiti ukidanje Republike srpske i vracanje na pocetne postavke, Imali su drzavu u drzavi, ali malo im, e napokon, kom obojci kom opanci
Ima li iko od političkih subjekata da se organizira i zakaže svebosanski sabor na proglašenju dejtona mrtvim i vraćanja na RBiH?????
Ovo ako prođe, Bosna i Hercegovina više ne postoji i samo je mrtvo slovo na papiru. Tako je npr uvijek bio Bosanski Brod a s vremenom su uspjeli izbaciti “bosanski” tako da niti jedan grad niti naselje u manjem entitetu ima taj prefiks. Pripreme teku od rata.
Ovi u ovoj g.tvorevini nemaju veze o pravu.Entitetskim zakonom derogirati drzavni zakon je apsolutno nemoguće,ovi ce sumnjaci kako su krenuli derogirati i uredbe vijeća Evrope,povelju UN-a i mnoge druge.Bravo samo tako nastavite i za vas problema biti nece...
Hajmo hapsite sada. Ako se ne pocne hapsiti puske u ruke dolaze sigurno.
"ne mogu oni nista" "Sta ce nam" "ne mogu nas sviju pobiti"- hiljade pobijenih Bosnjaka. Ovdje jedino za nevjerovati je da RS (organizacija presudjena za ratne zlocine) daje neki privid kao legalnosti onog sto rade.
Ma nemoj,kako da neš
I sta kazu nasi politicari? Jos se niko nije oglasio🤔
Komso vec puca po bajnoj luci samo se ne cuje😁😁
Sumska se pravi da je drzava! Ovaj prijedlog vam se treba uturiti u straznicu! Objavite pa da vidimo sta ce biti!
Ako može tako odoh i ja u mjesnoj zajednici otkucati zakon da se na istoj ne primjenjuju odluke općinskog suda... Ima nekih kazni u saobraćaju pa da ne plaćam 😂😂😂
Smidte jel te stid jos tu sjediti ...
Ovo ako dozvoli Tuzilastvo BiH i Sipa onda bolje da ratujemo jer je isto
Otarak što bi naš narod rekao