Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On ovdje radi šta od njega Plenković traži.Plenković javno se hvali kako su iskoristili uticaj da izmjeni izborni zakon
Naravno, Schmidt radi u korist antibosanske strane, za tu svrhu je i nip osnovan
Stisni pa nametni novi zakon da uguras Niksica na premijersku poziciju, mišu! Osmorka PRCCC ! 😝
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zamisli ponosno obnasas funkciju u zemlji gdje te 80 % stanovnistva ne priznaje. Koliko obraz Svabe?
Normalno bice sejde dok vam je Covic prvi izbor koji radi na rusenju drzave
@STARS koristite slucaj Komsic da prikazete cjelokupnu ugrozenost hrvata, a u svakoj instituciji, ministarstvu, svemu mogucem vas ima vise nego sto vam pripada po Dejtonu a kamoli koliko bi trebalo da pripadne po zastupljenosti, tako da to sto pricas je klasicno spinovanje koje je proslo u EU zahvaljujuci uticaju Hrvatske kao clanice.
Pa on je hrvaski igrac to se vidi iz aviona to treba otjerat iz bih sto prije to bolje upravu je dodik ipak
Piše se da ima veze sa pilotima iz .1943 koji su bili u službu trećeg rajha. Ostalo saberite sami.
Pa neka se aktivitaju EU SAD UK,AMBASADE,isto tako patriotske stranke,građani,patriote,izvršit pritisak na pobrojane,protjerat HDZ-ovca i UZP-ovca Šmita iz BiH,TRAŽIT PRIJEVREMENE IZBORE I VRATIT SVE OVO ŠTO SU OVI KVISLINZI VEČ DOGOVORILI SA SNSD iHDZ,URGENTNO
bilo je svakakvih ,ali ovaj je ubjedljivo najgori i najkorumpiraniji
Sve anonimusi
Onda je najbolje da se Hrvati i Srbi isele iz BiH pa da napokon ovdje potece med i mlijeko , a BiH druga Svicarska. U BiH samo muslimani nisu problem.
Začno sve, od riječi do riječi! I upravo zato se Dodik i ušutio, a Čović je od samog početka znao da ovaj smrad igra za njega.
Kako se Dodik usutio kad se javno sprda s njim???
Njemacka je totalno skrhala svoj ugled sa ovim pokvarenjakom i apelujem na sve predstavnike hb porijekla u njemackim institucijama da sire istinu o pokvarenosti ovog necovjeka
svi smo mi mislili to je to.švabo je to.a ono fašista čisti.katolički-taliban.mrš nam iz države govno jedno švapsko.
svabe uvijek iskreno i tacno prepoznaju uljeze,nesposobne eliminisu ne dozvoljavaju da se Njemacka dovodi u pitanje
Njemačku, a pogotovo njezine marginalne parlamentatce se ne pita ništa! Nisu potpisali ni organizirali Dayton niti su imali bilokakve veze s BiH. To je petljanbe u stvari druge države i kao sto nedavno jedan pametan čovjek reče "sikter švabe' . Vas se nista ne pita o BiH
Vidimo odmah se masovno ukljucuju botovi iz zagreba. Bas me zanima koliko vas placaju. Mi Bosanci para nemamo pa nemamo ni diplomatiju, ni tajne sluzbe, ni snazna udruzenja, nemamo nista osim pravde i zemlje nase Bosne! Dzaba vam sve dusmani.
Ide gdje je tanje. Hrvati imaju Hrvatsku da lobira, srbi imaju Rusiju a ostali gradjani BiH nemaju nikog. Njih mozes ebat kako hoces niko se nece pocesati. To mu je najsigurnije da udovoljava Hrvatima i Srbima i nema opasnosti za svoju poziciju.
Smit je figura koja radi protiv drzave BiH, smece treba protjerat
ŠITa smjeniti naravno...unazadio je drzavu 20g kako je došao