Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je sala tjesna, tu je ekipa bjesna!
Predlazem neki kratki boks mec izmedju Heleza I Dodika, ko pobijedi nek bude po njegovom. A Covic nek tuce onog koji prvi padne, svakako zna samo hinjski zadat udarac.
Jasno se vidi na slici. Svi su okrenuti prema Dodiku. On priča a oni slušaju. Kakvi garibi u pm
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Daj Boze nekog razuma.
manoimapisu I nema potrebe dirati RS kad mozemo zivjet u miru I radit na ekonomiji. Da nema Dodika I slicnih prosjecni gradjanin ne bi ni znao koliko entiteta imamo a koliko distrikta
Kaže nametnuti i oktroisani Nikšić treba graditi dobre odnose sa njima i to onima koji negiraju genocid i opsadu Sarajeva i ne provocirati ih istinom, već se posvetiti kompromisu i sve njihove zahtjeve i želje odmah ispuniti, a svoje želje usmjeriti samo na funkcije i privilegije. Mudra politika nametnutog i snishodljivog Nikšića. Svi su isti komunisti. Kao što vidimo, trojkaši podržavaju Dodika i njegove odluke u svemu, samo što to pokušavaju podlo prikriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik dodje na sastanak opsuje im po mater , oni mu aplaudiraju.. eeeeeeeee Helezu brate 💪🏻
Uradite klimu, nije skupa!! 🤣🤣
Pa Dodik je ovo "n" puta do sada radio. I za taj zicer od tzv MZ uvijek bi bio nagrađivan. Ista mu je logika i sad. Šta se to promijenilo? Ništa, on zna da je miljenik tzv MZ (čitaj krstaških falangi, koje mi eufemistički zovemo ambasadama) sve dok igra ulogu dobrog remetilačkog faktora u državi u kojoj su muslimani natpolovična većina.
Najbolje pokazuje stanja u državi faca Kojovića na slici 4/5, kako gleda Dodika. Gadi mu se rušitelj mira i slobode u BiH.
PODSJEĆAM VAS NA OVU IZJAVU : njiva nikšić ovo je izjavio za FTV kad je nametnut na vlast : dodick i čović su spremni sarađivati, ako se pokaže da smo u krivu izvinit ćemo se i povući . trojkašima izdajnicima je bilo najvažnije da se dočepaju vlasti, u tome su im pomogli ova dva dušmana BiH i sad trojkaši ćute ili blago reaguju a o povlačenju nema govora, sastanci i razgovori s tim duŠmanima nemaju smisla, TROJKAŠI NAJVEĆI IZDAJNICI BiH
Ove ce Dodik posamarati kao malu djecu
Evo orikike SIPI da sve na jednom mjestu pohapsi i oslobidi narod od lopova i kretena
Zar je moguće da se ovaj sastanak održava?
Gdje je ono nećemo se sastajati po kafanama.? Gdje je ono vraticemo razgovore o drzavi u institucije drzave.? Ocjenite šta su obećali a šta sada rade ?
MALO JE BILO GENOCID, ETNIČKO ČIŠČENJE, ZLOČINI,... pa nastavljamo i na druge načine. A sad trčimo zajedno u trgovine i kupujmo proizvode iz Srbije i Hrvatske
Joj da se hocete podaviti. Svi kocnicari na jednom mjestu
Jopet ksvana Drzavna institucija!
Dabogda ne izasli na ta vrata. Amin
Uskoro rasprava o Elezovom planu b.
Kad je Marfi po ko zna koji put još jednom nagradio Dodika i na mjsto glavnog tužioca postavio Dodikovog igrača Kajganića, potom mu čestitao izbor (sjetimo se da policijskin inspektor iz Zenice - Šehović kod Hadžifejzovića na 5 mj. unaprijed kovertirao ime budućeg gl. tužioca i pogodio - zapravo znao je koga Marfi preferira) vi ste tada šutili. Pošto ste Marfijevi miljenici nagovorite ga da ga promijeni - naravno, nema šanse!