Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puco bi da moze
znaci zato se danas osjetio smrad u sarajebu
Sarajevo je veliki grad. To pokazuju ovi bijednici što ga mrze. Oni odu jednim potezom na vodokotliću.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Emir sada čita komentare kao i jaran mu Nele, poslije na nekoj emisiji u pokušaju da omalovaže Sarajevo pričat će kako to nije ono Sarajevo od prije kako to nije ona raja. I nije, snajperi, granate i noževi u leđa su uradile svoje. Odleti Emire
@gooUser1599900946 A vidis, jedni bi i dalje klali drugacije od sebe, te kakve ti favorizujes, a drugi su za ipak neki suzivot, ovi dijametralno suprotni od tebe.
@quoter Baci bombu Emire
Smrdljivac ; sada gledaj B.Luku i Pale !!!
Niste uredu da se protivite da dođe npr., dr. Karajlić pa i Kusturica u svoj rodni grad. Treba da shvatite da su oni zapravo jedna velika pobjeda Sarajeva i dokaz da bosanstvo postoji, da to nije stvar vjeroispovjesti. S druge strane samo pokazujete da ste isti kao i ostale strane, pa nije to samo vaš grad nego svih onih koji ga vole.
Emira za gradonačelnika!😁
paša...mozes ga samo gledati iz helikoptera..!!!
Cigani lete u nebo
Samo ga iz helikoptera i mozes gledati, gnjido
A ko je taj hajvan da vi takvu glupost pišete? Koga boli ....
Jel Emir ili Nemanja?pitam za jednog druga srbina 😂
Gledaj ga paksu!
evo ga ko perhan kad leti sa onom curkom.....
Šta kažu je li bio i Nele Karajlić sa njim u helikopteru?
Vjerovatno bi najradije, po obicaju svojih istomisljenika iz devedesetih, odozgo sa visine i sigurne distance najradije zapucao po gradu i gradjanima.
Milijarda komentara, lol
ne znam sta vise ofijava neka dodje, ima onih koji cine gore stvari a primaju novac iz budzeta..kusturici je kazna da zivi sa samim sobom, sa svojom mracnom stranom, njegova tvrdoglavost i upornost opravdavanja necega sto niko normalan, moralan, nikad ne bi branio.neka dodje u Srebrenicu, neka razgovara sa majkama srebrenice.nikad ne moze dijeliti s njima njihovu bol kao ni sa gradjanima Sarajeva ali ja mislim da je previse kukavica za to jer se boji samog seba i svojih osjecaja
@fbUser1602178038 mene interesuje dokle se doslo sa sudskim postupkom protv otimanja zemlje u visegradu
Gleda i sanja jos vecu genocidnu srbiju