Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj test opceg znanja i objavili sta ce ih pitati.
Koja rijeka protice ispod Sanskog Mosta?....
@anonymousUser jel se kod SDA ikad to desilo? Nouuuuu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kolko je pet put pet... Dvaest.... Nije ali blizu si. Prolazis!!
Oni koji su izlazili na ove testove znaju da su kandidati imali pitanja sa odgovorima !! U svim EU zemljama na ovaj nacin se radi konkursna procedura,a ne kao za vrijeme vladavine SDA, Dajte za ispite sto opsirnije a mi nasim kanditima ponodimo odgovore. Ovako imamo mogucnost da svi izadjemo jednako na test. Svaka cast ministre na ovome!
Ha...ha...oplakah...to je kao kad studentu daš pitanja prije ispita!
NiP ovci su dobili skracenu verziji
Policajcu glupom i kad kažu pitanje, neće znati odgovoriti...
Forto isti sljukasta prezla iz mumijeva
Objaviti pitanja za test za policajce, pa makar to bio test iz opšteg znanja, je veći skandal od prekida košarke
umjesto ovih gluposti, bolje da naučite nove policajce kako da se ponašaju kao gospoda: "dobar dan, molim lijepo, hvala" i ostale osnove kulture, a ne : "haoaaajuju ba, đe žurba"
Vidi Katice, isto dajdža Drakulin!
PAZI PITANJA: "Javni putevi moraju biti osposobljeni da podnesu osovinsko opterećenje od najmanje?".................... pa šta je svrha ove informacije... eto recimo da stvarno put ne može izdržati težinu kamiona, hoćel policajac pisat kaznu javnom putu ? Zašto je briga policajca jel put dobro sagrađen ? O MAJKO MOJA u kojem KOKOŠINJCU MI ŽIVIMO...
skino sam pitanja... i samo maltretiraju ljude sa glupostima.. pitanju su o zakonu nasljeđenih iz komunizma... bespotrebno, beskorisno.... PRIMJER: "Na kojem razmaku se smiju postavljati reklame na magistralnom putu"... KOGA TO BRIGA, KOGA TO ZANIMA... samo daj pravila, da se možemo praviti pametni i handrit ljude
Aman ovog izbeljenog katice. K'o da Jasna njega ... a ne on nju, pa mu oči izbuljene. Treba čoJku dati orden. Valja s onom rugobom biti jbt.
Ouuuu što je grdan ovaj Katica. Nije ni čudo što ljubi Jasnu. Mi vazda na Fakultetu pitali ko je ovaj frajer kad nju vidimo. Haj što su joj noge k'o u fudbalera, već što je bradata kukala joj majka.
Ova vlada sve smiješnija i smiješnija 😎
Prvo pitanje..jesi li clan SDA.. DRUGO..KO TE PREPORUCIO..
drugo pitanje sa testa glasi:...........U recenici "Mujo chopa pite. " Mujo je:... a) predikat......b) subjekat......c) lopov