Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Šumska pred sudom nego Dodik. Ali svi ste vi Dodik jel tako. Ovo MUP KS mora da zabrani a vjerujem i da hoce.
Sta su trojkasi uradili u zadnja 3 mjeseca: 1. Dali su Dodiku ministarstvo finansija, 2. Dali Dodiku direktora uprave za indirektno oporezivanje, 3. Dogovorili sa Dodikom koeficijent raspodjele PDVa sa 33,3% na 35,3% u korist RSa, to je 100 miliona KM mjesecno vise, koje ce gradjani FBiH od sada placati Dodiku 4. Sve sastanke sa Dodikom odrzavaju pod zastavom RSa
Navikli su oni da su pred i na sudu. Imaju presuda mislim da ih ni u Nurembergu nisu toliko izrekli nacistima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je l' ovi fakat misle doći u srce države i mahati zastavama sa kojim su par kilometara dalje granatama ubijali mladost grada prije tri decenije?
Ne smiju doci sa zastavama nema sanse bilo bi belaja momentalno. I ako im odobre doci ce 20-30 ljudi mada mislim da ce im MUP zabraniti.
Misliß da će Trojka zabranit?
Eto dodika na velika vrata u Sarajevo. Sto to neko ne spreči, on ne prizna sud Bosne i Hercegovine? Dolaze da prave nerede, ne bi me čudilo da Tegeltija-potkovani ne povede navijače
Jedva ih cekam.docekat
Veprova boranija pred sudom
Vratiće se rode 😎
Iebem vam porod
Ne vjerujem.da ce im dozvoliti jer bilo previse rizicno odozgo su gađali grad
Haahahah da nas nema trebalo bi nas izmisliti ahhaahaha
Valjda je MUP KS bio pametan da ne dozvoli okupljanje.U Prijedoru MUP. RS nece da dozvoli.okupljanje na dan bijelih traka ali sta ocekivati od Katice i Konakovica.
E , pravoslavci ...cime vas je to Mile zaduzio da to organizujete .... mozda neki nisu imali rucka danas , a Mile se dobro nakrkao mesa ....:(
Metafora na "Jazavac pred sudom" , a žalosno je što dejtonski entitet RS na svoj prepredeni otmački način nastanka i lopovsko prikrivanje zločina i liči na jazavca, štetočinu kojeg svaki pošten domaćin nastoji umlatiti na smrt i otjerati što dalje od sebe.
Bujrum u šeher Sarajevo, dočekat ćemo vas na braniku grada 🙂
😃😄😃😄🤭🤭
Pritisnem da pogledam spot kad ono prvi kadar Turska rivijera ??? Slučajnost ili teorija zavjere de ga znaj
Ma samo stisnite bolesnici j*beni, fakat vas je vise dosta, imate i vise nego sto ste zasluzili !
hahahaaha budalasi
DaBogda se zabavili o svojim najmilijima.DaBogda zivjeli 100 godina a 50 zadnjih svog zivota patili od najvecih bolesti.