Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosioci europskih vrijednosti
@Tesanjforever Sto je najjadnije, oni i jesu nosioci Evropskih vrijednosti. Ako vidim kako ovih dana Evropa podrzava etnicko ciscenje, aparthejd i ubistva djecice. Nisu kamenjarski srbi nista slagali
Evropa ih prepoznala kao sebi slične. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije ovo van pameti ustashama.Stoka je to.I dan danas mrze sve bosnjacko i bosansko i opet bi sve ponovili,da se ne zavaravamo.Tako i govori otvoreno zlocinac Kordic.
Procitaj samo svoj komentar nazivaš sve Hrvate - Ust, Srbe - cetn. I onda se cudite što ima mržnje u BiH ovce ostaju ovce zavadi pa vladaj dokazana metoda
S brda Hum su pucali pa su kasnije tu podigli i kriz da se zna da je njova teritorija
Svi dostupni snimci, pa i ovaj dokazuju samo jedno. Srbi su ga rušili, Hrvati ga rušili, a Bošnjaci srušili kad je postalo jasno da je most neupotrebljiv ali propagadno vrlo upotrebljiv jer je postojala opasnost da se sam uruši po noći. Koga zanima neka pročita naredbu Arifa Pašalića dva dana prije rušenja mosta postave u njega protivtenkovske granate i angažira ekipa snimatelja.
De ti meni onda samo objasni kako su Bošnjaci, koji nisu imali ni topova ni tenkova u gradu, uspjeli da pređu na drugu obalu Neretve preko srušenog mosta Hasana Brkića i da se parkiraju na stotinu odakle je most ciljan što se jasno vidi na ovom snimku i ostalima. Highest grade copium.
Bolje je ovim ne peraca guzica da se pokaju i prime Islam i pocnu prati guzice dok jos nije kasno!
I nakon svega ovoga, čim su utihnule zadnje detonacije, a na mjestu ovog jadnog izmrcvarenog mosta osvanuo onaj privremeni, na salama, Alija Izetbegović nam dovede Tuđmana da s njim tud prođe, valjda da ga čuva dok se ovaj divi učinku svog fašizma. Zemlja im kosti izmećala. Obojici.
Ovo ne smijemo nikad zaboraviti, Bosna i Hercegovina je opstala, a ovakvi bi sutra opet učinili isto i dan danas priželjkuju raspad BiH. Ako im se ne svidja ovdje neka idu u “maticu”.
Najveći apsurd je što ovakvi danas traže neka svoja prava u BiH
Što ti je tkzv hrvatska kultura, rušiti kult. ist. spomenike, nema dalje. Kao Talijani što si rušili po Siriji građevine i kip Bude, stare 3000g.To samo degenerik primitivni može uraditi.Prošao švabo i razni okupatori 500g stoji most, našao se hrvat da ruši u svojoj zemlji. Vandali šta drugo.
Izronio stari za one što ga vole ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
kada su most srusili, mislio sam da je propast Svijeta, ali most se napravi ljepsi i bolji, ali izgubljene zivote ne mozemo da vratimo. Steta mladosti koja ponovo zivi u neizvjesnosti zbog zelja da se drzava izbrise, ali ovaj put nece da moze, jer nema JNA i ostalih agresora
Onaj krmak se otrova tvrdeći da nije istina. Nadam se da su ga pacovi jeli.
Samozvani nositelji evropskih vrijednosti. S kakvom stokom mi živimo. Još lažu , kažu muslimani postavili eksploziv. Ma makar Hrvatska nakon rata da se izvinula i ponudila novce za obnovu. Ni obraza ni časti ni ljudstva. I ovo je u EU? Pa znaju li evropljani kakvu necivilizovanu gamad su primili u EU? Nas može bar oprati sapun a njih svi deterdženti i vode svijeta ne mogu. Fuj.
Mislim da se sada poslije ovoliko godina i akteri nemilog dodađaja stide svog čina obaranja Starog Mosta...u konačnici sada kada je obnovljen i jedna i druga strana imaju koristi od njega , koliki samo broj turista prodefiluje kroz Mostar upravo zbog tog mosta...
Čak je i Haški sud na koji se zdušno pozivate opovrgnuo krivicne odgovornosti za LEGALNU vojnu metu! Uostalom, ne obiljezavaju Mostarci, ni kad je Bozic ne pišete da ga Mostarci obiljezavaju, ni kad je Uskrs, ni kad obilježavamo dane kraljice Katarine... tu je dio mudza.ARBiH snaga, onih koji su izdali HVO i prešli preko noći na "drugu" stranu. Za to imate i videe na YT. Kmecite lopovi, nećete zauvijek.
UZP-presuđeno, da ste na strani fašizma-ptesuđeno, da ste imali logore i u ovom i u onom ratu-presuđeno, da ste JEDINI na planeti ikad imali logor za djecu-presuđeno. Fašistički zločinački izmet. Nije vidjelo Mostara ni Mostaraca. Sve krezavi kamenjari što su u opancima skakali po kamenjaru okolo. Mostar prije rata na razglednici vidjeli.
Vi se nazivate mostarcima, a slavite rusenje mosta po kojem je grad dobio ime.
Koliko se zla nakotilo u ovim ljudima da su postali robovi vlastite moći, slaveći uništenje i rat kao da je to nešto časno! Ovo je slika o dubokoj moralnoj propasti, o gubitku ljudskosti, a nekad su bili dio ovog mosta i ovog grada. Gledam, i srce mi se steglo, knedla u grlu kao da je od krvi i mesa, kao da most plače. Da kunem....ne umijem, jer nema zla u meni, a da boli, boli.
I onda HDZ vlada Mostarom danas - pa jel ima glupljeg naroda nego na ovim prostorima... cisto sumnjam. Nema nama pomoci to je genetski poremecaj.