Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je država sva 3 naroda i ostalih koji je vole i samo takva može opstati zločine pred sudove a narod da se izmiri preči smo mi jedni drugima nego svi ostali na svijetu
Covic 9 janura ide na proslavu u BL ali eto on je dobar za Hrvate... 😥
@i7f Moralna historija papinstva, gdje leze korijeni krize. U obilju moci apsolutnih vladara u Petrijevoj stolici "sva vlast je bila sklona korupciji u doba radjanja religije.Danas crkva zaboravlja mracna vremena, nitko ne uci nista o tim vrevenima.Crkva ne dozvoljava da se cuju njihovi grijesi.Bilo ih je previse prema zenama.
Glavni problem je ljudska glupost i neznanje....
@i7f zalosno je to koliko svatko od vas poznaje svoju vjeru.Preuzimate netacne stvari.U dobima nastajanje religija su vjerovali crkvi, bili suneuki- nepismeni.Razlozi su preveliki da bi ti mogla to dokazati..Vjerovanja u svim religijama su ista, ona su se prenosila vijekovima na razlicite nacine.Zato imamo i danas puno neznanja.
@Liesingerbach Niko vama ne brani da obiljezavate stradanje, pogotovo ovakvo stradanje neduznih casnih sestara, ali nemojte nam govoriti o vasem prijateljstvu, o vasim dobrim namjerama...... jer smo to dobro vidili, a i osjetili na svojoj kozi.I drugo, sta ce vam crkva u gradu gdje skoro nema ni jedan katolik,gdje ce samo ljudima bosti oci.
Je li bio blaženi Dragan Čović ili ne smije jer bi mu sveti Milorad zamjerio?
Doduše, ko zna zna li se stara jugoslavenčina i prekrstiti
Prave od Podrinja Blakanski Jurusalem.
Ide to našim Čovićevim saveznicina od ruke. Samo u prošlom ratu 7 ubijenih svećenika i časna. I onda kmeče kako ih ostali narodi ne vole.
Zene po katolickom vjerovanju su bile bica nizeg ranga.Zene su bile robovi, koje si po volji mogao ubiti ili prodavati.
@realnost123 ... to je pravilo u islamu. nije ni čudo što pljujete po predsjednici hrvatske.
@DinamoZagreb Jasta, jel onu ruku prijateljstva, kao u Ahmicima, Stupnom Dolu, Capljini, Mostaru, Stocu...... Dobro, znam da ti ne volis ove kamenjarske Srbe, ali ja bih prije zaspao ispred vlaha sa nozem, nego iza pokatolicenog Srbina, sa cvijecem u ruci, a nozem iza ledja. Vidili smo kako smo prosli sa tim vasim prijateljstvom.
Cetnicki velikosrpski teroristi ,sa svojim zvjerskim zlocinima koje su pocinili kroz istoriju, nalaze se pri samom vrhu liste najgorih svjetskih zlocinaca.
Lijepo je sjetiti se svake nevino stradale žrtve, ali intime ne treba praviti nikakav mit
Pisite nekad o ustaskom pokolju srba na Drini 1942. godine. Jer ako precutkujete mnogo veca stradanja sto su preziveli Srbi, onda vi ovim samo sirite medjunacionalnu mrznju. https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:590872-Sakrili-masakr-6000-Srba-zbog-bratstva-i-jedinstva
Ok, ovo je jedan od cetnickih zlocina. Ali vrlo je neposteno pisati o ovom dogadjaju, a nikada ne pomenuti najmasovniji zlocin u WW2 u ovom kraju kada je Franceticeva legija ubila 6000 srpskih civila na obali reke Drine, 1942. godine.