Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci momci od 16 god. su uzeli pusku i branili skolu a vamo propaganda da su cetnici ko fol zarobili jadnu nevinu i goloruku djecu a specijalci tipa Lasta,Juka,Z. Beretke svi imaju izgovor sto nisu isli na Vraca:te kasno im javili,te slabe veze,te nema prevoza a u stvari se SASRALI
@Bob1rock Loše pišeš. Ako ćeš neku propagandu sipati po komentarima, nauči pisati. Školu su branili profesori. A ovo dijete od 16 godina je ubijeno u zarobljeništvu, šest sati nakon prekida vatre.
Lijhepo je vidjeti da Brano Crtnogorac ima nove radne obaveze u istom U FBIH Ministarstvu unutrašnjih poslova, u realnom vremenu, 4 profesionalna posla, 7, upravnih odbora, 9 predsjedništava, 23 savjetništava.. od ekologije, sporrta, unutrašnjih poslova, ugostiteljstva, inspekcija... Ma bravo!!
@kabanica Školu su branili profesori. A ovo dijete od 16 godina je ubijeno u zarobljeništvu, šest sati nakon prekida vatre.