Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad zaboraviti, nikad oprositit!
i kaze neko Josanica ,ovo,ono ...pogledsjte Srpske zlocine do nikoljdana 92-e i sve ce vam biti jasno ,ni koko šu ćumezu nisu ostavljali u proljece 92-e . Idemo redom hapsiti sve ,pa i za josanicu kada dođe na red .Na potezu od Foce do Vikoca niko nije odgovarao ,predvodnik hajduka u zlocinu Boro Ivanovic ceka prirodnu smrt na slobodi
Na potezu od Broda ka Scepan polju i od Broda ka Tjenntistu niko od Srba nije odgovarao ,a stotine civila su pobili na pravdi Boga i zena i starinja i djece i ljudi i ti sve pobili prije nikoljdana u decembru kojeg skave
Zlocinci zatvrovani mrznjom
Sjeme im se zatrlo.
Srpski eroji, to su im najjace bitke upravo ubijati neduzne civile.
Brojevi žrtava sve govore. Bošnjaci izgubili 10 puta manje vojnika od Srba i 10 puta vise civila(djece Itd)
Kroz svu historiju evropljani protiv Afrikanaca kao sto su Srbi su imali slične brojeve žrtava. Te sluge koje su Turci dovlačili iz Afrike se zovu Srbi.
Monstrumi.
Koliko god nam tesko bilo zbog tog rata, žrtava u tom ratu, sa obe strane, moramo polako preci preko toga, jer ovako se ne moze opstat. Zavadjaju nas na osnovu rata iz proslosti a oni se goste sa svim i svacim.
Bolesnici i monstrumi!
Trudnice, djeca, starci, strasno. No commenet. El-Fatiha.
comment*