Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
APELUJEM NA VLAST,MOLIM VAS PRVO ĐAMIJE POPRAVITE,PA SE TEK ONDA POZABAVITE SA SIROTINJOM....PRVO ĐAMIJE !! JA NE MOGU BEZ ĐAMIJE FALA
jos da se zahvalimo stranci SDA za prodate i unstene fabrike i firme..mutne talove i njihov nacin demokratije!
Njima je bitno da u svakom selu bude dzamija a ne neko preduzece.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Aijin put? Dake put prodaje države, lopovluka donacija, ratno profiterstvo? Dobar mu vala put!
To im je uvijek bio primarni cilj stranke nikad ga nisu ni mijenjali
Ovima je definitvno vrijeme da se prestanu baviti politikom, do sada nisu ničim pokazali da su vrijedni pažnje
"Moja Bosna je od Neretve do Drine vasa Bosna je od Bascarsije do Cengic Vile" Politika SDA, snaga filđan države...
nasi lideru su zlatni kakv nam je narod :)
Joj klix-še kad vidim ovakav izazivački naslov tačno mi se pritisak digne i dodjem mi da povratim.
Dragi Predsjednice. Hvala ti za sve sto si uradio za Bosnjecki narod. Neka ti je vjecni rahmet.
Pogledajte dzenazu rahmetli prsdsjednika bagro jedna!!!!!!!! Po onakvom vremenu koliko je ljudi da ga isprati i to dobrovoljno! Sram da vas bude! Vama nevalja niko!!!!
Naprijed SDA :)))) Znaci da nastave putem islamizma , terorizma i suradnje sa Al Kaidom , Hamasom , Hizbolah , Al Aksa brigade ,Talibanima i ostalom Mosnjackom bracom :)))
Znači rata neće biti!
Sve su to govna!
Vječni ti rahmet Predsjedniče! Nastavićemo tvojim putem i nikad više nećemo biti robovi!
Jeeeee ipak cemo jesti zlatnim kasikama haha
doedoe29@Ti možda i jedeš zlatnom kašikom da nebude rata nebi vido kolika si sirotinja bio,javljate se iz dijaspore i balegate koliko možete a svaki mjesec redovna plata ili socijalno dotira hajde sad borite se u miru za ono sto se izborilo u ratu BiH i dalje postoji kao država kakva je takva je ali nije niciji podanik a kako će izgledati to nezavisi od nje nego od nas ,ako je" fildzan" hajde da napravimo garnituru pa ćemo imati i đezvu iz koje ćemo svi piti kahvu.Jer BiH ima dovoljno neprijatelja treba joj uvijek jedan više sin ili kćerka da je brane.
Bolje je normalnim kasikama jesti supu,nego zlatnim kasikama govna :)
"Alijin put" - to može značiti toliko toga. Ko zna na šta je Bakir mislio.
Nece Bosnjaci zaboraviti ove 4 god. vladavine SDP-SBB, Prvo Lagumdzija 13 mjeseci drzi drzavu u gradjane kao taoce, zbog svoje fotelje, kasnije ne uvazava hrvatsku volju gradjana vec on bira koji ce hrvat uci u vlas, i tako pokusao da izazove Hrvatsko-Bosnjacki sukob, to sve po instrukcijama SANU iz beograda, SBB pokusao drzavni udar, palili Predsjednistvo, drzavne Zastave, sto jasno govori o njihovoj antibosanskoj politici. A ove dvije stranke su iz Vjeca Ministara i SIPA-e izbacili sve Bosnjake i dali vlas Srbima i Hrvatima, aniti jednog predstavnika najbrojnoîjeg naroda Bosnjackog nema.
Mora da ti je SDA zaposlio i tatu i mamu ....Dok ih toliko volis!
Ti nema za koga se nisi 'nasekirao', pravi si filantrop i patriota, ma ni Majka Tereza ti ravna nije :)
Hebo vam pas mater, bagro. Da ste bogdo bili na strani agresora u ratu, sad bi stvarno jeli zlatnim kašikama. Sve dok se SDA pita bilo šta, u Bosni nema napretka. Najveći lopovi i bagra, onaj najgori šljam sa dna kace što je isplivao i krade, od humanitarne pa nadalje, sve što im dođe pod ruku.
Za BiH i Bosnjake SDA nema alternativu..