Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to ideologija koja rusi vjerske obkekte,rusi partizanske spomenike spomenike kulture,kupuju table i preko noci mjenjaju nazive trgova i ulica i to onih koji su izvojevali pobjedu protiv okupatora i domacih izdajnika vodjeni plemenitom idejom bratstva i jedinstva i ravnopravnosti i slobode svih naoda.Ako su iz redova mog naoda ja kao hrvat se stidim.
Evo sve čekam vijest jesul' koga ''spalili''.
Suživot postoji u stvarnom životu jer se ljudi druže i ne opterećuju glupostima. Naravno uvjek će biti nacionalista u svakom toru da uzburkaju strasti, e upravo te i takve je potrebno drakonski kazniti. SRETAN 14. FEBRUAR Dan oslobođenja Mostara SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU
Covic uvijek prica o jedinstvenom Mostaru, a radi suprotno haha boze mili.
NAROD KOJI GAZI SVOJU ISTORIJE JE- COVJEK KOJI NEMA VISE SVOJ IDENTITET
Imamo bitnijih projekata od zivotne vaznosti jer treba obnoviti cijeli grad, obnoviti sinagogu, otvarati radna mjesta, graditi jedinstvo i slogu, a kvazi-partizanski spomenicki mastodont treba vratiti Crkvi cije zemljiste je uzurpirano da bi se laznim antifasistima gradili spomenici. Antifasisti koji ubiju nakon rata i bez sudjenja na desetine fratara, svecenika, hodza I drugih vjerskih velikodostojnika i nevinih ljudi, nisu antifasisti, nego fasisti i zlocinci koji nemaju nista s NOB-om.
ovo mi vise lici na deponiju nego na groblje
@volvoxc90 jel se izjasnjavas kao fasista iki si samo protiv komunizma?