Komentari (677)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo mi bošnjaci tolerantni... civilizacija nije upoznala tolerantniji narod od nas i opet nam ovako vraćaju, neće više moći, biće cijela bošnjačka!
@staljinPB Ne znam koja si krtica ali ce jedni da pale traktore drugi ce da plivaju niz Neretvu doci ce i taj dan
@staljinPB Tuzla je vecinska Hrvatska zemlja!
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
Danas u BiH živi 553 tisuće Hrvata, što je 14,6 posto od ukupnog broja bh. pučanstva. Večernji list objavio je 28. listopada procjene nakon popisa stanovništva da u BiH živi 15% Hrvata. Na prijeratnom popisu iz 1991. godine 17,38 posto pučanstva ili 760.852 bh. stanovnika izrazilo se kao Hrvat. Pokažu li se ovi rezultati kao konačni, to će značiti da je Hrvata u BiH danas za 207.852 manje nego 1991. godine.
@antibiotik što će dokazati činjenicu tko je ustvari izvršio pravu agresiju, etničko čišćenje i zločin u bih. Glavu dolje komšije koje i dalje ne poštujete tudje žrtve i ne priznajete svoje zločine. Živjela HR Herceg Bosna
https://www.vecernji.hr/premium/ako-je-bih-pala-na-3-milijuna-stanovnika-hrvata-je-vise-od-17-1183208
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasto nema HZHB i zasto je nece bit?zato sto su ukinute 3 srpske republike u Hrvatskoj. I sto su konstit. Srbi u oluji protjerani i pobijeni. Niste je zasluzili. U ratu protiv Bosne igrali ste kukavicki i prljavo.Pucali ste u ledja.Ubijali i progonili nejac rusili bogomolje. Ko ce vam za taj ucinak dati drzavu. I naravno pozdrav Hrvatima zlatnim ljiljanima.
Ovih par jastrebova i kokosaka su totalno nebitni.Nazalost u strahu su velike oci pa sad spasi sto se spasit moze.Svima je jasno da podijele donose nove belaje nazalost.Pozdrav dobrim ljudima.
Nema Srba..pa sad doslo vrijeme da se braca svadjaju medjusobno...sad isplivavaju svi zlocini i jednih i drugih..a kad ima Srba onda se udruze zajedno protiv Srba i podrzavaju jedni druge i ne pricaju lose jedni drugima, zlocini se zaborave..interesantan narod..
Nastanak Herceg - Bosne : https://www.youtube.com/watch?v=xKy6hh2z4iQ
Knjiga Karla Stajnera, 7000 dana u Sibiru, opisuje, da su svi zarobljeni vojnici Vermahta koji su kao ucesnici u agresiji na Rusiju, osudjeni na 25 godina. Cak sta vise, Nijemci nisu vrsili potpuno etnicko ciscenje Ruskog stanovnistva, a HVO ondje gdje je osvojio teritorij BiH, sistematski je izvodio etnicko ciscenje, sto je najgora vrsta agresije, na svoje komsije, nehrvate, bez ikakvog opravdanog razloga, po naredbi ustaske vlasti tadasnje Hrvatske. To su cinjenice.
Kakvo bezcasce i licemjerstvo, da ovi koji su doslovno organizovano od strane tadasnje Hrvatske i bez objave rata, prvo iznenada pohapsili Bosnjake svoje saborce, u sastavu HVO i otjerali u logore. Nakon toga su nastavili na istim metodama, kao Karadjicevi cetnici sa ubijanjima i etnickim ciscenju nehrvata. A sto je najgori apsurd HVO-ojci koji su bili Franjina falanga, jos umjesto da budu odgovorni, jos primaju boracke i invalidne nadoknade iz proracuna federacije.
rece bosnjo koji je ocistio oko 150 000 Srba iz Sarajeva..
@Cubone kod vas su svi sami napustili kuce ...sto im ne vratite stanove i kuce..nego uselili svoje funkcionere u njihove stanove..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Referendumsko pitanje: Jeste li da se obiljezavanja dana tzv Herceg Bosne odrzava u stolnom gradu HB, Bosanskom Brodu?
Svaki dio RS-a koji je pod vecinskim bosnjackim ili hrvatskim stanovnistom neka izadje iz RS-a, nikakvih problema nemamo sa tim. Jer sta nam vrijedi taj dio teritorije ako taj narod ne postuje zakone i obicaje i stalno izaziva provokaciju. Istog sam misljenja za cijelu BiH, a samo vi nesto branite i ne date djeljenje, kao da uopste imate ikakvog uticaja... Sta ste vi neki mazohisti pa uzivate u tome!
jedva čekam u Neum da idem jer onda oko mene trčkaraju za cenera mi ližu dupe. A ja još se busam da hrvati mogu samo da se slikaju u Neumu i da brišu suze. 🙄
A zašto niko ne obavjestava da je u ova 3 dana, tj. Od prekjucer u Miyanmaru poubijano oko 3000 muslimana, te da taj genocid nad civilima jos uvijek traje dok citate ovaj komentar? Zasto svijet suti o tome, a preuvelicava nekakve osmisljene napade po spaniji, skrece se paznja sa pravih terorista?!
@krilnik Doci ce vrijeme kada cete se sjetiti zla i nepravde koju sijete, Allah te ubio i ponizio te potomcima koji ce udzici islam.
Zivjela Hrvatcka Republika Hercg Bosna i Republika Srpska. Narvno živjeli i filđan Mošnje al u rezervatu 😁😁
@Muha9941 to su sve časni ljudi koji su radili svoj posao,samo su ga trebali zavrsiti do kraja.
Dobro je rekao jednu pametnu Radovan Karđić Bosna neće nikad biti muslimaska držva.
BiH to nikad nije bila. Istovremeno to nikad i nikome nije ni bio cilj. Podvale su nesto sasvim drugo. HZHB u BiH je isto sto i SAO u HRVATSKOJ ili RS u BiH, izmisljeno iz istog razloga, na isti kriminalnozlocinacki nacin.
BIĆE BOSNA ALI OD VELIKE SRBIJE NIŠTA. MILOŠEVIĆEV TERROR JE UNIŠTILA AMERIKA. 😘
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@Sarajevo2020 Vi Mošnje niste ni tolerantni a boga mi ni dominatni,niti ce te ikad biti.
@staljinPB nabij si u guzicu tog svog Allaha i pedofila Muhameda.. Parazitu jedan mošnjački..