Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe jadne vojske gde ste bili kad smo vam jebali one vase keve zavijene ko sarme..jebali smo vam majke..NOZ ZICA SREBRENICA!!!! p.s bice reprize!!! ZIVELA REPUBLIKA SRPSKA!!!!!!!!!!
Hvala dusama smirenim...
Neka im je vjecni rahmet - i veliko HVALA za odbranu ponosne Bosne i Hercegovine!!!!
Silajdzic je izdao Republiku BiH i zastavu pod kojim su se borci borili za Republiku BiH, a sada im on govori na proslavi tim istim borcima koje je izdao u Daytonu. To moze samo u Bosni gdje su se najbojim sinovima naroda na grbacu natovarili nagori.
neka je rahmet i vjecna slava svim nasim saborcima koji su dali svoj zivot za Sarajevo i za Bosnu i Hercegovinu ,a sve cestitke 1 korpusu. PS.mala opaska,Silajdjicu nije mjesto ni na Kovacima,a ni na Lavu
Neka je ramet i slava svim mladima koji su položili živote za slobodno Sarajevo prebrzo se zaboravljaju stvari naše sječanje na sve njih nebi treblo biti izbrisano dok smo mi živi živi če i ta sarajevska raja koja je visoko platila cjenu slobode.