Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sveučilište "Džemal Bijedić" u Mostaru je toliko smiješno da ono uopće nije trebalo ni postojati. Imaju tako malo smjerova i organizacija sveučilišta je katastrofalna. Jedino što ih spašava je podjela Mostara na dva etnička dijela, da nema toga, oni ne bi ni bili osnovani. Licemjerno je nazvati ga po "Džemalu Bijediću" jer on nije podržavao Muslimansko-Bošnjački identitet niti je bio pravi Musliman. Mostarsko sveučilište je jedino PRAVO!
Jedino što vas spašava je što niste valjano sankcionisani za svoj separatizam u zadnjem ratu i što možete dan-danas gurat svije HB institucije pod normalno. Inače, Džemo bi danas bio na obje strane, a oni koji su mu u ratu drpili imovinu bi bili u zatvoru.
Ovo je pravi Univerzitet u Mostaru, ono je tamo katolička lakrdija sa križevima i raspelima.....a znamo da se moderna nauka kosi sa wcrkvenim shvatanjima,.,.......da je HVO zauzeo Sarajevo, Tuzlu, Bihać i Zenicu raspela bi bila na svim Univerzitetima, ako bi hrvati uopšte bili u mogućnosti to uspostaviti........i zato: SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhb-UZP i svim hrvatima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Kakav je ovo novinar , toliko ljen da je samo uslikao ulaz na univerzitetu -.-
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/
Ovo je jedan od boljih Univerziteta u BIH, a evo i zašto : 1.Tradicija od 1977 godine 2.Nije u Sarajevu ni u okolnim selima (Veći grad veći kompleksi niže/više vrijednosti)
3. Profesori koji su bili direkto uključeni u industriju bivše Jugoslavije 4.Neiskompleksirani profesori sa kojima se može pričati o svemu 5.Studenti svih nacionalnosti i konfesija 6.Nema križeva i raspela u učionicama 7.Normalni studenti iz svih ekonomskih slojeva( ima izuzetaka)