Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti nesposobni!!! Ne mogu sve procitati jer cu se rasplakati. Zene po dva dana drzite u radjaoni, iako ste svjesni da porod prirodnim putem nije moguc. Trebalo vas je zatvoriti kad ste prvi put prouzrokovali smrt bebe na porodu. Ne moze stati u komentar sta bih sve imala napisati o vasoj nazovi ustanovi.
@LeticiaSarajevo Cekate da muz da pare pa da zena ode na carski rez!!!
@crkvenjak što je najgore njima se i plaća od plata zaposlenih ljudi, znači uzima se kruh iz naših usta i daje njima, onda oni još i štrajkaju a krv neznaju izvadit pacijentu, nemože se više očekivat etičan doktor u ne-etično društvu i to je to, davnog je Bog presto bit Bog i postao je novac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je da odes i dusu izvadis doktoru i babici koji su bili na porodu! Draga majko izdrzi u ovom bolu...😔
@Anonimousin Mogu li samo znati, zasto ovaj minus??
lahko je doktorima iz stranke kada imaju svoje patologe i policajce iz stranke...ne snose nikakvu odgovornost...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Porodiliste u opštoj bolnici je najbolje u državi. Dva puta sam imao jako pozitivna iskustva...doktori i doktorice, babice jako divni prije svega insani a i veliki stručnjaci. Žao mi je što se desio nemili događaj i iskreno saucesce porodici.. Kada pročitate tekst pažljivo...očigledno je da ovo smrdi sa kcusa...od sultanije koja nije uništila bolnicu pa sad vrši pritisak preko sudbina nedužnih ljudi... Idiotizam....
Tacno sve uhljupi sa KCUSA kuhali.
2005.god, u općoj bolnici dr Mašić je nas 7 za jednu dezuru porodio sa vakumom. Ali svaku. Znači, pojma nema o akuserstvu. Na kraju,4 bebe završe na prijatelji. Nažalost, hematom koji je "stručnjak" izazvao vakumom je za posljedicu imao da dete ne vidi. I vrlo se stručno posao od odgovornosti. Davno je trebalo akuserstvu zabraniti u toj ustanovi.
@metla *na pedijatriji
Javna tajna u Tz pa tako vjerujem i Sa da carski rez ima svoju cjenu,i da se ovisno o Doktoru naplacuje po tazöicitim tarifama,sto "jaci Doktor" skuplja tarifa,teski ne profesionalizam,da su pare ispred svega pa i ispred ljudskog zivota. Ovo se desava nama,ne tamo nekome drugome,zalosno.
Kakav narod takvi i ljekari !
@sansumg Žao mi je samo bebe i roditelja a vi ostali se j..... Niste bolje ni zaslužili
NARODE Ko je za HITNU smjenu Direktora bolnice Kravić i ministrice zdravstva jer je poslje vise ovakvih desavanja i ucinjenog od Kravica trebala pokrenuti smjenu jer ljudi umiru zbog gresaka svakodnevno a posebno u Opcoj bolnicin. Ko je za neka lakka
Ovo je strasno i BOLESNO. Direktor nije čovjek nego monstrum .
Prilično tendenciozan članak koji miješa stručne i političke teme, sa ciljem da našteti trenutnoj vladi KS, koja nije porađala ovu ženu. Koliko vidim, piše da "..Obdukcija je pokazala da "subgalealno krvarenje" može biti uzrok smrti novorođenčeta, ali da se ne može sa sigurnošću tvrditi da je i jedini uzrok smrti." Klix se sa neovisnim izvještavanjem nije u putu sreo.
Ma naprimali koje kavih mamin i tatinih kćeri i sada te hajte rade i uništajavju porodilje. Neka obajave ko je i pod kavim uvjetima primljen da radi na Odjelu ginekologije? Kad je objavljen konkurs i ko su ti kandidati. Vijdjet će imena. Sve kćerke zvučnih imena koje pojima nemaju sa životom, a ne sa ginekologijom. To je poenta. Nestručni i nesposbni doktori.
Tragedija, horor, katastrofa, a vi klix morate i smrt bebe ispolitizirati. Kriva je ustanova koja bez para nece da uradi carski rez i onaj doktor koji je bebu izvlacio vakumom. O kakvim vi strankama pricate i kakve veze izvještaj o finansijskoj reviziji ima sa ovim slucajem!?
Idioti!!!! Koji vam je ovo slucaj po redu od maja prosle godine??!!! Je li vas Boga strah!!!!??
@Arimeme123456789 i niko nista..
@Arimeme123456789 Nije od maja prosle godine nego kako je direktor nesposobnjaković, ublehaš Kravic dosao za direktora. Pjeva samo Mani mani- mani mani
Prije 3 mjeseca sam se porodila. Zenu sto je dr. Aida Bjelopoljak "poradjala" ne pozelit nikome. Zena je kumila molila cijelu noc za pomoc vodenjak joj puko, krv joj lila, niko joj nij3 htio doci pomoci ujutru je dosla bjelopoljak rekla joj spusti bradu i rasiri noge tako je ostavila a otisla pit jutarnju kafu zena se sama na krevetu porodila, dozivala je i ja nije htjela doci, dok je dosla beba na krevetu
@gooUser1570104044 fuj, i nakon takvog iskustva se pitaju što nije više radjala. Odvratna krava
Nakon odlaska prof.Izetbegović u Općoj bolnici je opšti haos.Žalosno šta uradiše nedužnih bebi.Treba Hitno tražiti odgovornost i smjenu menadžmenta Opće bolnice i naravno smjenu Konakovića koji je podržavao javašluk u općoj bolnici.Njima treba čvrsta i poštena prof.Izetbegović.
@Almir1983 bas poštena doktorica izetbegovic. Ja lezim 3 dana sa bebom na pedijatriji, temperatura 40 a poštena dr izetbegovic nije u stanju da nabavi paracetamol, voltaren, ibuprofen da djetetu skinem temperaturu. Ne rise zivota ti sda botu
blue ti si sitno placen od kriminalaca sdp np i sličnim njima da laprdas po portalima gluposti....svima vama treba prof.dr.Sebija Izetbegovic pa da radite posao kako treba..bagro lopovska lezihljebovicka...mrš kmeru
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tuziti i odgovorno osoblje i bolnicu.
Juce lazljivi Hadzija Dino Konakovic na sva zvaljaavaa i balavaa usta hvali ovu Opcu bolnicu, kazavsi da nema bolje zdravstvene ustanove u BiH, sram ga bilo kako laze a kao fol neki Hadzija. U ovoj Opcoj bolnici znaci ubijaju tek rodjenu djecu, sto su ustanovili vjestaci, a lazoov Hadzija Konakovic to hvali. Stidi se lazljivi Hadija Konakovicu.
Zato nam šestorka hvala Opću bolnicu. Jučer mediji puni Konakovićevih i Sofićkinih čestitki i pohvala njihovom radu... To meni mnogo govori!
Hvali*