Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skaka je to!
Definitivno Gradonacelnik Abdulah Skaka najvejedniji pragmatik i neimar Samo naprjed
Nas Šeher će biti sve ljepši 👏🇧🇦😇 Neka plaće kome smeta🤝👏🇧🇦🇺🇸😜
Abdulah Skaka njeguje i održava ovaj grad svim sredstvima, vidi se tko živi za Sarajevo te mu daje i vraća stari sjaj. BRAVO GRADONAČELNIČE PONOSIMO SE TOBOM !!
Auuu kome li će upasti kašika u med.Za ovaj objekat se već duže vremena otimaju glavešine da ga pretvore u hotel.
ovo je ogledalo BIH, osvjetljeno a rusevno, gasite ta svjetla da se ne brukamo, moze koji stranac doci gore privucen svjetlima, a tamo Walking Dead
Hvala nebesima! Nadam se da neće članovi predsjedništva sada tu sebi napraviti nešto po uzoru na Bijelu kuću.
kako to ide kod nas, na rasvjeti ce se i zavrsiti ova prica
Skaka dala mu svaka!
Buduci hotel 100%
Koliko god mi je mrska stranka mu, nesto i uradi Skaka za razliku od Ive "Pro Bowler" Komsica
Šuhra ovdje penziju zaradila
Izgleda da je gradonacelnik istinski ljubitelj grada Sarajeva!!! Svaka cast
Pusti priču da je Jajce kasarna od značaja za istoriju Sarajeva i BiH.To je lokalitet od nevjerovatne materijalne vrijednosti za koji se nadam da neće otiči ko lokalitet Kasarne Maršal Tito Amerikancima za sitnih 10 mil i još im očistiš gradilište i pripremiš za gradnju. Kažu da je to još u vrijeme kada je 'On' vodio Zavod za izgradnju KS ''begenisano'' za našeg prijatelja ''All-shidia'' još u vrijeme rata i skupljanja pare u arapskom svijetu za ''oružje''.
ovo da se jos bolje vidi kako propada?? aferim..
Svaka čast Skaki. Samo još da ne napravi kompromis i izda Turcima ili Arapima da naprave hotel i zagarantovao je sebi jednu od najvažnijih uloga u posljeratnom razvoju Sarajeva.
@Serbinator Nece ako Bog da...ako ti se cuga, u kafanu pa cugaj do besvjesti
Lijepo je vidjeti da se ne ulaze samo u nove zgrade, vec da čuvamo i stare uspomene grada Sarajeva!