Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što ti reće :Svaka shusha moze imati svoj privatni univerzitet, svoju privatnu tv, privatni radio, ina \'\'privatna\'\' glasila,.. ali ova buduća televizija neće biti privatna nego će je finansirati svi građani iz buđeta. Dok nam starci umiru bez njege i u neuslovnim staračkim domovima mi ćemo gledati GRADSKU televiziju.
e a zopa voga, \"Ne vidim ni jedan jedini razlog zasto grad Sarajevo ne bi trebao imati svoju televiziju\", pu je.. pu jeeeee... ne znaš razlog?! ne znaš razlog zašto se nebi formirao milioniti parazitski korisnik budžeta u ovoj bogatoj recesijom nezahvaćenoj zemlji.... tito dragi, vodi ove svoje partizane na goli otok...aaaa....
A ovih komunističkih klonova... halo ba... odoše pare iz budžeta na 156-tu državnu televiziju... ne dam svoje pare za 2x TVSA i 500 državnih, koji će mi... kad će 60 min. objavit ovu bruku i sramotu da se u ovakvoj krizi osniva dupla televizija na teret budžeta na teritoriji jednog gradića od 300-400 hiljada stanovnika... jel to vaša borba protiv recesije... aaaaa švico draga....
kantonalna televizija je kantonalna a sarajevska je GRADSKA - ili ukinite GRAD ili KANTONE - BIRAJTE - ja bih kao i veclika vecina dobronamjernih ljudi koji istinski vole svoju zemlju, makar se zvala Federacija Bosne i Hercegovine - ukinula kantone bas u korist budzeta i ingerencija vlade FBiH , potom grada Sarajeva i svih gradskih i OPCINSKIH nivoa lokalne samouprave. Ali posto DEMOKRATSKI izabrana DEMOKRATSKA vlada na svim nivoima vlasti prdi u jednu tikvu a smrdad tjera po narodu - vladari ce prije i radije investirat u rat nego ukinut svoju kantonalnu administraciju. svi federalni mediji su pod rigoroznom kontrolom lige vladara1990. da bi grad bio grad Sarajevu
Sarajevo ima svoju kantonalnu televiziju (TVSA) i valjda je to dovoljno. A ja bih ponovila da sam za sve probleme u ovom gradu ja kriva. Nije kriv Alija Behmen, samo ja.
I u Bihacu se komunjare pripremaju za svoju televiziju TV Bihac, kod njih je sve na istom nivou dogovoreno na vrhu, gdje god imaju nacelnika, tu je kao u Sarajevu reketiranje, uzimanje para od privatnika, prodavanje dozvola i svoja TV da mogu lajati po citav dan. Nije im dosta jadna FTV Bastilja .... malo ima Bakir Hadzilagumdzijic... svejedno, opet ce kao i uvijek do sada izgubiti izbore, sa ili bez TV-a..
sta ce tv guznom crijevu?
Svaka shusha moze imati svoj privatni univerzitet, svoju privatnu tv, privatni radio, ina \'\'privatna\'\' glasila, zasto grad Sarajevo ne bi imalo svoju televiziju? Kojom logikom *ebale vas komunjare, do kada cete se vadit na komunjare, pa nema vecih komunjara od pseudo demokrata ili ti kleptoteokrata.
Ne vidim ni jedan jedini razlog zasto grad Sarajevo ne bi trebao imati svoju televiziju.
Ma ko ne misli ko mi i ko nas Behmen, treba ga odmah na goli otok (Neum). Sve je Semiha kriva.
reketasi bi da se peru preko jos jedne svoje televezije, nije im dovoljan hadzipetrovic & 60 hajduka na federalnoj
Klasicne komunisticke pripreme za izbore 2010. Sve je Semiha kriva...!
Ja komunjara ocam.. Pa imate kantonalnu halo ?!