O opravdanosti formiranja gradske RTV Sarajevo

F
FENA
24.11.2009. u 08:00
0
13
O opravdanosti formiranja gradske RTV Sarajevo
0
O opravdanosti formiranja gradske RTV Sarajevo
Gradsko vijeće Grada Sarajeva razmatrat će na sutrašnjoj sjednici Elaborat o opravdanosti formiranja Gradske radio-televizije Sarajevo.
Bit će razmatran i Nacrt Odluke o promjeni i usklađivanju statusa "PEP"- Društvo sa ograničenom odgovornošću za prenos i emitovanje programa Sarajevo, sa Zakonom o javnim preduzećima u Federaciji BiH.

Gradsko vijeće će razmatrati i Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana "Podgaj - Tekija" s Nacrtom Odluke o provođenju Regulacionog plana "Podgaj - Tekija", te Prijedloge Odluka o pristupanju izradi regulacionih planova "Vitkovac" i "Briješće".

Na dnevnom redu je i Izvještaj o primjeni Odluke o načinu provođenja javnog interesa Grada Sarajeva u sportu u 2009. godini, Izvještaj o primjeni Odluke o uslovima i postupku za podizanje, izmještanje i premještanje spomenika od značaja za Grad Sarajevo, Izvještaj o aktivnostima Grada Sarajeva u okviru međunarodnih asocijacija, čiji je član za 2009. godinu, Izvještaj o saradnji i odnosima Grada Sarajeva sa nacionalnim manjinama, Informacija o mogućnostima za osnivanje biznis centra u Gradu Sarajevu te Informacija o aktivnostima SERDA-e za 2009. godinu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: