{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Danas odluka o visini iznosa "Šestoaprilske nagrade"

F
2.2.2010. u 07:23
0
1
Danas odluka o visini iznosa "Šestoaprilske nagrade"
0
Danas odluka o visini iznosa "Šestoaprilske nagrade"
Prijedlog Odluke o visini novčanog iznosa pojedinačne i grupne "Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva" u 2010. godini bit će razmatran danas na sjednici Gradskog vijeća Grada Sarajeva.
Na dnevnom redu je i Prijedlog Odluke o sufinansiranju kulturne manifestacije od posebnog interesa za Grad Sarajevo i imenovanju člana Organizacionog odbora manifestacije XXVI internacionalni festival Sarajevo "Sarajevska zima 2010.", Prijedlog Programa međunarodne suradnje Grada Sarajeva za 2010., te Prijedlog Odluke o transformaciji PEP Društva s ograničenom odgovornošću za prijenos i emitovanje programa Sarajevo u Javno preduzeće "Gradska radio- televizija Sarajevo" Društvo s ograničenom odgovornošću Sarajevo.

Gradsko vijeće razmatrat će i Prijedlog Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o utvrđivanju i sufinansiranju kulturnih manifestacija od posebnog interesa za Grad Sarajevo, Prijedlog Programa obilježavanja godišnjice XIV ZOI - Sarajevo'84. u 2010. godini, Nacrt Odluke o utvrđivanju sportskih manifestacija od značaja za Grad Sarajevo, Nacrt Programa manifestacije obilježavanja 6. aprila - Dana Grada Sarajeva u 2010., te nacrte odluka o pristupanju izradi regulacionih planova "Kovačići Centar", "Kovačići" i "Koševsko Brdo".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: