Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da znas kakvi smo k'o sto ne znas...
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Za one koji neznaju Irska je veoma veliki prijatelj BiH i mnogo toga je uradila za BiH,. Jedno veloka hvala Irskoj ,ja im to kao gradjanka BiH nikad necu zaboraviti.
Irska je pored Norveške zemlja koja je najviše uputila direktne ili indirektne pomoći Bosni i Hercegovini u ratnom i postratnom operiodu.
@Hamoponovouredu Znam,pratim sve.
Kada frajko dodje dan uoci Svetog Patrika u Bosnu, znas da mu je stalo. Pozdrav Irskoj
🍀🍀🍀🍀
Irska će nam pomoći tako sto ce otvoriti svoje granice i Srbima i Bosnjacima iz BiH.Hrvati će u roku par godina da odsele u nju svakako.