HSP Đapić-dr. Jurišić
0
O brisanju Starog mosta s liste UNESCO-a
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je djelo harisa Silajdzica jer on stoji iza vlasnika i investicije hotela Ruza i njegov pajdaz je vlasnik Heco kao i Batlak Edin . haris Silajdzic tako prefrigano igra igru stranog placenika starog UDBASA I KOSOVCA i anliticki sagledajte redosljed poteza njega za Bosnu a obara Bosnu jer jebo 2 psrata stop nisu bila ali on je egocentrican i on radi po notama tako da potop ostavlja iza svega a sev kao probosanki orjentisan - HOSTAPLER I IZDJNIK PLACENIK STRANACA I ON JE PROIZVEO iVANICA I DRUGE I CIJELO JE VRIJEM U VLADAJUCIM STRUKTURAMA ZAVADJA PODJELA I ANTI BOSANSKIH REZULTATA STO IMAMO NA SONU ! goni se odakle si i dosao i ne iseravaj vise harize silajdzicu strani placenice i licemjeru mairana
Posle rusenja Starog mosta od strane HVO, izlisno je novosagradjeni nazivati \"starim\",jer p svetu postoje mnogi istovetni mostovi prvoizgradjenom u tom stilu i obliku.Danas je lako izgraditi bilo gde mostove istovetne \"starom\" i zasto i ti mostovi nebi nosili naziv \"stari\"? Nema vise \"Starog mosta\", iako je Tudjman posle rusenja izjavio da ce ONI novi,lepsi i \"jos stariji\", -i mjesu izgradili NOVI ali ne i stari most,koji koji -novi moze da ponese naziv Tudjmanov, do nekog \"novog\"rusenja i naziva JOS NOVIJI most toga i toga graditelja ili narucioca,a predhodni sruseni ce ostati za neko vreme i NOVI most ce \"uci\" u legendu kao Tudjmanov sa podrugljivim nazivom JOS STARIJI.....!!
gdje sada zeljana zovko da se hvali svojim uspjesima i uticajem u UNESCO-u?? samo je zakuhala svojim neradom i pokusajima da pomiri nepomirljivo. a kada neko upozori na opsanost od jos jedne sramote, kao sto je uradio soja, onda njega proglase neprijateljem i mostra, i bosne, i umjetnosti, i kulture... a sad je zeljanica otisla iz pariza u madrid, tamo je svjetska turisticka organizacija, red je da nas i tamo dostojno osramoti. nema sumnje da hoce! a most i treba izbrisati, i zabraniti nam da se ikada vise za bilo sta kandidujemo. kada je kod nas vaznije ko ce koliko para dobiti u vlastiti dzep nego nesto sto je opstedrzavni interes. neka se sada pokaze ko je koliko para uze obecavajuci da ce srediti da i hotel ostane i da se most ne izbrise sa UNESC|O-ve liste.