Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvari su se otpetljale gospodine Pobric. Sad se vidi koliko su Bošnjaci frustrirani sto ne mogu popuniti Hrvatski i Srpski dom naroda
Popis iz 2013 nikada nije ni priznat!
Samo Nova BiH bez entiteta i kantona!!!🎯🎯🎯🎯🎯🎯🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊
Cik je prekrsio Ustav i treba podici krivicne prijave protiv clanova CIK-a. Popis iz 2013. godine se ne smije koristiti jer nije ispostovan anex 7. Jasno se kaze da se popis iz 1991. godine koristi dok se ne ispuni aneks 7.
CIK treba resetovati
Vozili se u Avionu:Nurko,Inzko,Radovan i Gurko i iz Aviona ispadne Radovan ko je osto u Avionu ?
Ali nema Sebina ni za lijeka 😂😂😂😂.Dajte nam Srba.Srba nam treba...
Samo treba napraviti autoput Sarajevo Mostar Neum. To je glogov kolac u srca ustasa
@wana a Fahro Covicev ljubavnik i avaz sute. SBB ko cke se poklopile
Ako ti Nurko kao profesor i pravni ekspert ovo ne raspetljaš neće niko! Ovakvi odu u penziju tek kad umru jer ih društvo cijedi do zadnjega :)
Može Dodik i Čović manipulisat kako mogu ali stani-pani puše obojica imamo dovolhno snage sa ih eliminšemo!
prvo ima nas vise drugo ako cemo tako ja cu se prijaviti u siroki a vi glasajte za mene kad se kandidujem i ja klepam a vi imate indijanca u federalnoj skupstini
18,7 % uvek u problemima kme kme i samo kme
de ti nurko ufati se kake harmonike
Kod nas se nešto zapetljalo? Ma daaaaj.... Zapetljala se bagra oko stolica i muči jadne narode pod krinkom ugroženosti identiteta. Mrrrš svima. idem se napit.