Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači danas se odlučuje hoće li biti ponovo rata.
Nema mira ovdje dok se ova tvorevina ne ukine
Vade se kalasnjikovi zvecka se
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovi bosanski Srbi su toliko iskompleksirani da prelaze sve granice. Na svaki način pokušavaju da privuku pažnju na sebe, jer vide da ih niko ne ferma ni 5%. Zato i rade gadosti, jer je teško živjeti u sjeni.
Četniče odbij! :)
Dobio si 520 minusa. A sad odbij. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dalalabisti pazite na pistu
pa neka izglasaju... koga boli kurac. ionako samo oni i rade u tim institucijama...
Pozuri dodik sa tim referendumom da se vala krene sa tom olujom i uspotavi RBIH mislim ovako ne ide mora se jos jednom ratovati. Nevjerujem da ce biti kao prosli posto srbi uopste nisu one moc koje su imali zajedno sa JNA 92 god. U proslom ratu su imali izvandrene pozicije i moc da slome Bosnu za par dana ali nisu uspjeli...
Kod mene u kuci raspisan referendum da se rijesi sljedece: DA LI STE ZA GRAH SVAKI DAN ILI STE ZA NE? U skladu sa Sluzbenim Glasnikom br. 12/56 ove stambene jedinice nalazim da je moguce raspisati referendum!
I šta si ti zaokružila? :D
Citav proces koce pojedini ukucani...a ja jedva cekam grah,pa da ga sutra jedem! 😀 Bujrum,valjda izglasamo
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hadje daj ga vise ...
Referendumsko pitanje: "Da li ste za to da se za istrazivanja svemira i udaljenih planeta, kao i morskih dubina koriste politicka gamad iz BiH?"
Da li smo za DA ili smo za NE?
REFERENDUM je magična riječ koja Mileta drži na vlasti. Ovaj puta će i budale da skontaju.
referendum entitet - drugi naziv za tzv rs.
Hoce ako Bog dragi da,hoce....bice referendum,jel to nekog neceg strah?Sta ce se desiti??Nista,drugovi i drugarice,nista...jer smo svi mi jedno veliko nista!!
Cuj referendum o necemu o cemu su oni dali svoj glas. Boze sacuvaj.
ma kakav referendum
Danas odlucuju hoce sami sebi ukinut RS :)
Da ga hoće raspisati, da se malo razbije monotonija.
To ti dođe isto kad bi ja s jaranima okupio se i odlucivao o ovome, moze da mlati praznu slamu nista vise.