Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gigi,.......dupla radost hajvanu, bio sam na Katolickom Bozicu kod jarana, pa sad Nova Godina a 14 Jan kod drugog jarana na Pravoslavni Bozic, pa Hanuka......sve ce mo slaviti.....a ti crkni od muke jer nemas skim podijeliti radosti svojih blagdana....tuzno ali istinito. Svima sretni predstojeci praznici...
Lijepo, nadam se da cemo ih znati primiti kako treba
I Pasha ! jel\' se mog\'o iskoristiti stan ???
Dosli seljaci u posjetu Sarajvu:):)da vide veliko selo!!:)
Meni je mnogo ljepo sto sam napustio Sa,divan grad,preljep ali ga je sad jos ljepse posjetiti,DA IMAM CARABNI STAPIC PRESELIO BI VAS SVE U CIVILIZACIJU,mada ne smatram da smo ne civilizovani ali .....SRETNA NOVA 2012.
fino je slaviti i proslaviti ali kakoćenam biti u toj 2012 g pitanje 2012 godine svake kodine govore ova godina biće gora od prošle pa dokle više .....
čuj nova 2012 kadbi danas dobijo jedno 1000 km slavijobije, a ovako sa 10 km ito ako budem imao biće za cigara jedna piva naj jeftinija i pola puta pješke a onda travajem do iliđe ee mukoo.
Koliko ce se tih turista vratit kuci bez auta novcanika i mobitela koji ce biti ukradeni u Sarajevu. A ako budu imali srece dobice mozda i metak u potkoljenicu ili noz u stomak tako da citav zivot pamte novu godinu u Sarajevu.
Reci kad ti bude dosta.
gigi pa i ti si Turčin, moj dedo natako tvoju babu.dunge-dunge
Osmisli i ti projekat pa uzmi pare niko ti ne brani
pa da drzava funkcionise kako treba, moglo bi se i tome stati u kraj..ali nazalost turizam kao i sve ostalo, na niskim granama..jadna je ova Bosna, a tako lijepa drzava, steta.. :(
A KAKO JE Direkcija Sarajevo Holiday Marketa DOSLA DO TIH izmisljenih STATISTIKA? TAKO DA MOGU NAREDNE GODINE UZETI OD USAIDA JOS 2 MILIONA ZA 10 KUCICA OD SPERPLOCE?
Dabogda vam se svi popisali u Miljacku
hocel biti kakvih crnkinja za nas avanturiste heheeheehe :))))))))))
nova godina najveca g.lupost BTW PRVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
odma se upale dežurni očajnici koje mrze sve svoje i pljuju sami po sebi. dolaze ljudi kod nas, vjerovali ili ne. nije nešto fantastično, ali ljudima je zanimljivo. ja sam zadnjih godina upoznala ljude iz susjednih glavnih gradova koji ovdje dođu slavit novu godinu, kažu super im ovdje.