Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta svijeta otišlo a para se mora nakupiti od ovih što su ostali.
Bravo 👍
"Mi trenutno raspolažemo sa tri vozila kojima skupljamo otpad i koji dnevno na Mošćanicu odvezu 25 tona smeća" Tko to moze povjeriti?znam da se smece po okolnim selima skuplja jednom sedmicno.
@realnost123 Dali se u okolnim selima skuplja smeće za isti dan ili postoji raspored?!
@Nešto_ovdje_smrdi koliko sam ja svatila imaju raspored tog dana kad bi trebali smece pokupiti.Ne dolaze uvijek tacno, kasne vise sati, sto bi se moglo prepostaviti da istog dana skupljaju smece u cijeloj okolini.Primjer_odvoz cetrvrtak 8:00 sati ujutro a smece stoji do 14.oosati na ulici ili ispred kuca.Kontejnere su ukinuli, kese za smece pocijepane od ljudi ili zivotinja.
3,40 wow ovo je fakat strasno, gdje mi zivimo, rece bosnjo i ode do trafike da kupi dvije kutije cigareta za cenera. Sta ce mu odvoz smeca, to moze i u rijeku bacat haj boga ti
...u Zenici je 10KM pa sta? glasali su...
Mislim ono pretjerano jeste poskupiti za 100% medjutim kakav je narod u BiH inepdgovoran koliko baca smeca gdje stigne i kako stigne trebalo bi najmanje 1000% poskupiti u svim gradovima..... u svakom slucaju cast izuzetcima koji nasu prirodu stite i cuvaju......
ili neće plaćati nikako.... pa ja
Poskupljenja razumijem. To je normalna stvar ali ne razumijem kako je moguce da firma posluje godinama sa odredjenom cijenom i onda preko noci poskupi vise od 100%. Kako su mogli poslovati ranije sa nizom cijenom?
@seljak Načelnik nije SDA, a JKP "Radnik" je SDA. I onda se krhaju preko naroda. Tako to funkcioniše dole. Da bi prikazali općinu u najgorem svjetlu i da je za sve kriv načelnik navaljuju gdje god mogu, ipak je izborna godina. Valja na sve načine naći krivca.
nije ni 10 ni 20 nego citavih 100 % ...... Valjalo je za ovo imati moooda i fakturisati......cuj gradjani negoduju.....cudi me da nisu skocili na masovne proteste
Unikatna cestitka svaka cast