Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPECIJALNI RAT PROTIV CIJELOG SVIJETA: Zbivanja u godini 2015-oj nas opominju koliko mnogo je Tariguzija (Srbija) opasna za cijelu planetu: -Zapaljive bombe u Podgorici, -automobilske bombe u Zvorniku, -ometanje digitalizacije TV sustava Bosne i Hercegovine, -propagandno-podrivačka FM radio postaja takozvani "Crni Bombarder" na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine, -ometanje bošnjacima deklariranje bosanskog jezika, -špijuniranje i propaganda protiv operacije "oluja" u Hrvatskoj, -manipuliranje popisnim istraživanja u BiH u svrhe etničkog čišćenja, -podrivanje Makedonske pravoslavne crkve, -hegemonija nad Crnogoskom pravoslavnom crkvom, -ometanje Suda Bosne i Hercegovine, -javno glumljenje dobroćudnosti kako bi se umanjila mržnja neprijatelja, -pokušaji da se destabilizuju Albanija i Kosovo, -vrlo lukavo podrivanje Evropske Zajednice pomoću izbjeglica sa bliskog istoka, -pokušaji da se stanovnici Rusije uvuku u neki izuzetno težak oblik nesreće kao i 1914-e godine.
daj mi nešto što ne znam ba i ti sereš za pare brate mnogo sereš
Ova Hartmanova je napisala čitavu knjigu o Dejtonu, dok je moja stara nena sve o Dejtonu sažela u samo dvije riječi : - golo sranje.-
I dobro jesil se ti sad prepo...
Gdje su jame iz II svj. moralo se nekada vratiti, pomirite se stim.
Rekli su saburli Aliji-Da bi dobio neshto, morash dati neshto!