Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgmi ova godina nije nimalo lagana Dodiku. Ranio ga pocetnik Stanivukovic a posao ce zavrsiti stranci na cijim ramenima je i dosao.
Zamisli dosao čovjek na tenkovima a otice na traktoru sa svog imanja sto me nesto to podsjeća na 95'
Vidimo da država ovakva kakva jeste ne funckioniše. Da bi država prodisala potrebno je da se centralizuje i napravi nacionalna država Bošnjaka, Bošnjačka Republika Bosna i Hercegovina.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da nema vas GENOCIDAŠA i UZPovaca,ne bi trebao ni visoki predstavnik,ni OHR,ni PIK,itd.. I jedni i drugi idite crtajte murale,dajite imena zloćinaca,školama,ulicama,trgovima itd.Ma na kraju krajeva idite u 3 PM.
Danke shön her Schmit !!! Ich liebe dich ! Endlich mal was normales sagen ?!
Nema hajra od toga. Zna se sve sta je potpisano, ali to ne igra u parelelnom univerzumu nikakvu ulogu.
Zar Dodik nezna da je Dejton nametnut da se Armija BiH i hrvatske snage zaustave ispred Prijedora i Banja Luke? Hjamo svi povucite potpise i vraca se stari ustav.
jadni Dodik, svi ga zaebaju :(
Vrijeme je da Dodik ode. Samo baca suplju i radi za strance. Treba ozbiljan lik koji ce proglasiti nezavisnu Republiku Stpsku. Kad se hoce to se moze za 2 dana zavrsit.
Potpisana je i konfedereacija s Hrvatskom pa i
Potpisan je i sporazum o nuklearnom oslobodjenju, pa su ga SAD napustile, tako da...
OHR postao twiteras kao Karleusa.
Samo presipanje iz supljeg u prazno...Ili ga maknite ili se maknite vi iz Evropske zajednice, pa kom' opanci a kom'obojci.
Kao što sam već tvrdio, historija i sadašnjost srba i bosanskih pravoslavaca zasnovana je isključivo na izvrtanju, tj. prilagođavanju istine, odnosno na laži. Laž i mitologija je njihov način življenja.
Trala lala la prodje 6 mjeseci Dodik Sampion .......
Bošnjacima pripada samo jedna trećina BiH (konstitutivnost)i mogu dobiti samo Bošnjakistan i Bošnjački jezik...Bosna je Bosanska sva i pripada Bosancima svih vjera i nevjera.@TuzlanskiRambo
Schmidt ga kulturno guz*
Hajmo Mile.. sta imas jos u rukavu?