Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije očajničkih i dugogodišnjih opstrukcija HRV i SRB, koji su ubirali prihode kontrolom 45%, odnosno 55% vazdušnog prostora BiH, ovo je zaista VELIKA vijest. Puni finansijski efekti od 15 miliona Eura/godišnje, se mogu očekivati tek preuzimanjem kontrole na visinama iznad 10.000 metara. Ne smije se dozvoliti ponavljanje opstrukcija, i prolongiranje, ovo nisu male pare.....
Hej vojnici vazduhoovci, celicna krila nase armije...
Vazduhoplovci :D
(32.500 stopa) Nesto mi ovdje nije jasno. Pa ova visina nije donji sloj.
Pa Hadzic Damir je ovo vec pet, sest puta preuzeo. Sta je sad ovo? Cim njega nema, onda je stvarno. Cestitam!
Sutra vedro sa obilnim padavinama
Velike cestitke. Duga je borba za slobodan prostor, radi toga se najvise i vode ratovi. SAMO NPRIJED U NOVE POBJEDE:
"zabranjena za letenje svim zrakoplovima osim onima koji su pripadali NATO-u" Prije svega, u Bosni se kaze avion. Zrakoplov koriste iskompleksirani, bolesni Hrvati, a muslimani i Srbi samo kad se zajebavaju na njihov racun. Niko normalan u Bosni ne govori zrakoplov. Kad nam je NATO 90-tih oduzeo nebo, nikad ga vise nije ni vratio. Kao i zemlju. I nase nebo i nasa zemlja su vlasnistvo NATO pakta. Trenutno.
Bosnjaci i Srbi ili muslimani i pravoslavci, nauci vec jednom TOKMAČE!!!
Nemoj, majke ti, opet o tome. Svi smo Srbi, muslimani ili pravoslavni. Kakvi su te sad Bosnjaci spopali? Ne mogu ja svakih 10 godina da zovem dio svog naroda nekim drugim imenom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Čestitke,još jedna pobjeda Bosne i hercegovine,idemo dalje
300 $ po preletu pa ti računaj ...
Ja sam zabrinut, ako bakir al asad bude i nebom vladao kao zemljom u govnima smo....
Neće, kaže boji se visine a i ne živi se od vazduha.
preuzesmo nebo, bog nas....o!!!
Ptice selice, pazite se...
Znači svi u skloništa večeras.
cuj do 10000 m. pa tu ne leti ni 2 posto aviona
Vidi se da si glup ko ku*ac i da ocito nikad nisi sjeo u avion jer bi znao da avioni unutar kontinenta ne prelaze visinu od 10 km.