{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novo certificiranje u oblasti zdravstvene ispravnosti hrane

F
20.2.2009. u 19:00
0
0
Novo certificiranje u oblasti zdravstvene ispravnosti hrane
0
Novo certificiranje u oblasti zdravstvene ispravnosti hrane
Konsultantska kuća za implementaciju HACCP sistema, Bio-Base d.o.o. iz Sarajeva i u ovoj godini je u saradnji s partnerima TUV Adria d.o.o. (certifikacijske kuća) i SERDA (Regionalna razvojna agencije Kantona Sarajevo) po prvi put u BiH organizirala trodnevnu edukaciju za zvanje „HACCP Expert“.
Petnaest polaznika je uspješno odslušalo seminar koji se održavao od 17. do 19. februara i steklo novo zvanje „HACCP Expert“

Seminar je u potpunosti bio posvećen upravljanju kontrolnim kritičnim tačkama i održavanju HACCP sistema.

Skup je bio namijenjen pojedincima u firmama i organizacijama koje imaju certificirani HACCP standard, ili su u procesu implementacije, dosad obučenim HACCP menadžerima, osobama koje imaju najmanje dvije godine radnog iskustva u prehrambenom sektoru.

Zanimljiv je podatak da je ovaj seminar izazvao veliki interes od strane djelatnika iz ugostiteljstva koji su prepoznali ovaj događaj kao priliku za razmjenu vještina, znanja i iskustava koji će im omogućiti unapređenje poslovanja u domenu pružanja usluga u ugostiteljstvu.

Iz konsultantske kuće Bio-Base najavljuju niz seminara namijenjenih ugostiteljstvu i hotelijerstvu koji će se održavati u proljeće.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: