Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvo projektovanje je rezultat privatnih diploma iz Travnika, Kiseljaka, Ilidze..
Trojaneri
Pjesacka staza i otvorenje u zelenom izdanju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hahahaha... izvinite, ali ovo je za nadrealiste... kad se i biciklisti bune mozes zamisliti koliko si pogrijesio?! :D
Gdje prestaje logika počinje Bosna
Budalaština$
Jedno veliko razočarenje u općinsku administraciju koju vodi Tanović. Od Č. Vile do Otoke napraviše staze koje vode u bašte kafića. Zatvoriše prolaz kroz zgradu Unikomerca na Malti za račun tajkuna a invalide poslase da se penju po stepenicama. Svjedočimo svakodnevno prmitivizmu stručnjaka općine.
Užas je moja furka!!!
Srđane Srdiću spavaš li mirno🤡
I kako policija ovdje rijesava situaciju voznje u suprotnom smijeru u odnosu na auta jer je jednosmijerna ulica Za jednu ulicu vazi jedan zakon a za drugu drugi trecu treci itd cirkus
Ali preko puta je pesacka, ne kontam :D
Nažalost, živimo u vremenu u kojem vladaju i odluke donose nesposobni ljudi, upitne inteligencije i sposobnosti logičkog razmišljanja, a upitnost diploma i kako su došli do tih pozicija da ne spominjem! Sve više mi ovo liči na kretanje ka scenariju iz onog američkog filma "Idiocracy"!
Hahahahahahahahahaah koji debili su to napravili!!!!!!!!!????? Samo u Sarajevu....
Ovo je po bolonji sve
Demokratijo nabijem te na khurchinu
Stanari se okupiti i odmah tužiti.Ovo je ugrožavanje života i zdravlja najvišeg stepena.
Tužitit Opštinu Novo Sarajevo.Ima da im Sud naredi uklanjanje.I još da vam isplate malo keša za džeparca:D
kakav si kralj Tanoviću živjela trojka-trobojka.
Mene danas cudi kad se nesto uradi kako treba a na ovakve apsurde i gluposti kojih se po nekoliko desi svakog dana smo navikli
Jedan od najvecih idiotluka svuh vremena. Dovoljno je reci, Hasan Tanovic