Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sada ce vam genocidna tvorevina napraviti genocid nad novcanikom stoko primitivna novinarska.
ovo su neki kvazinovonarcici iz naftalina a za potrbe rezima,i treba da odgovaraju za sve navedeno,fašisticka tv
Ovaj Hadziomerovic je sigurno najslicniji federalni ljigavi nasljednik Riste Djoge.
Ma sve je to OK, ali kako Risti Hadziomerovicu se moze suditi u Bluci, a on radio u Sarajevu, to je samo jasno BiH pravosudju.
evo zasto cijenim dodika.......pustio ovu budalu da laprda a sad ce ga suditi bar dvadeset godina i upropastiti mu i karijeru i zivot....ovo su tek prve tuzbe a ima ih na desetine :)))
Bakire, Bakire... Nicija nije do zore gorjela.. :)
ovaj barik isti bakir
ma i ovi novinari pod politickom sapom, ni njima se ne moze vjerovati.. pravi novinari koji grebu povrsinu ovog kriminala su ili usutkani ili roknuti u pocetku svog "izlaganja"
pa Republika Srpska jeste genocidna tvorevina ,nisu ništa slagali već rekli istinu koju svi znamo,na području koje obuhvata Republika Srpska je 91. godine živjelo svega 55% Srba dok je bilo 450 hiljada Bošnjaka i blizu 200 hiljada Hrvata.Danas je tamo 90% stanovništvo srpsko ,Bošnjaci su svedeni na nacionalnu manjinu a Hrvati su praktički izumrli tamo .Kako onda neko može reći da Republika Srpska nije genocidna tvorevina ,ako su tolike grobnice po Podrinju i Zapadnoj Bosni ? JOŠ JEDNOM PONAVLJAM REPUBLIKA SRPSKA JESTE STVORENA NA ETNIČKOM ČIŠĆENJU I GENOCIDU DRUGA DVA NARODA !!!! a sada molim lijepu gospodu iz RS ili odakle god nek me tuže i vode na sud jer sam i ja prekršio neki zakon,koji ne znam ni sam.bilo bi lijepo da mi objasne u putu
Glavni cilj Srba je bio da se odvoje od druga dva naroda ,što je Krajišnik i uradio 95. godine kad je pozvo sve Srbe da se isele iz Sarajeva i ostalih dijelova FBIH,u FBIH nećeš naći nijednu masovnu grobnicu Srba ,čak i na onoj ***niji u Sarajevu što ste tvrdili da su Srbi nađene su kosti Bošnjaka sa Sokoca.
Prijedor 50 hiljada Bijeljina 50 hiljada Zvornik 40 hiljada Bratunac 20 hiljada Srebrenica 40 hiljada Visegrad 20 hiljada Rogatica 15 hiljada Vlasenica 25 hiljada Banja Luka 50 hiljada Bosanski novi 15 hiljada Bosanska gradiška 15 hiljada Doboj 40 hiljada Modriča 10 hiljada Foča 20 hiljada itd....mjesta gdje ih je bilo ispod 10 hiljada i ovo su samo Bošnjaci,sa Hrvatima je to negdje oko 700 hiljada stanovnika nesrba iz tkz.republike srpske
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bakire nebrini se evo ti na linku DŽOKERA :(( http://www.putvjernika.com/featured/bih-za-vrbovanje-ratnika-na-strana-ratista-i-do-10-godina-zatvora.html
Dole sa režimskim instrumentima, koji predstavljaju produženu ruku na terenu Laktašenke, koja njegove naume sprovodi u djela, kraće rečeno, Serem se na Osnovni sudu u Banjoj Luci i na svakog sudiju zasebno!
Nisi ti kriv sto si primitivac kao i ovi sto te lajkuju,prepuna su vam usta BiH a ne znate kako funkcionise sudstvo u BIH i ko postavlja sudije te vrsi monitoring nad njima.Nije cudo sto nosis taj nik koji asocira na primitivizam zbog kojeg je BiH danas u srednjem vijeku.
@mojteganjaokopanja Završio!? Itekako poznaje način funkcionisanja pravnog sistema, ali pravni sistem u bosanskohercegovačkom entitetu RS je smijurija! Povez na očima Justicije u tzv. pravosudnom sistemu RS ima sasvim novu dimenziju. Oči su joj povezane, kako bi je genocidaši lišili viđenja ljudi i svijeta , odnosno kako bi prihvatala i laži kao istinu i tako oslijepljena, što odanije i što pokornije ugađala njihovim montiranim procesima. Genocidaši o pravdi, isto kao kurva o poštenju..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bake smrdenjašu jedan četničko-komunjarski pa dje si nisam te vidio ima evo od kako SDP Draze Mihajlovica dodje na vlast? Šta ima kad ce opet emisije? Kad prodju izbori i kad pobijedi SDA jel da da se ima protiv koga pricat? SDP je inace izaso iz Dzenneta njima nema primjedbe zato i nema emisije.
klasicni balija fašista i gilipter nije on nikakav novinar,bojkot ftv fašisti