Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda je sustina novinarstva objektivnost, mora da je i ovaj negdje kupio diplomu
Kod njih su mediji razimski,pa i vecina novinara...radi za rezim
ako Srbalije zapocnu rat Hrvatska ima EU i Nato na svojoj strani, Srbalije neka pozovu Hamas, kojem se dive
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bilo bi ljepo za početak da ovaj portal počne primjenjivati neke kodekse što se tiče vrijeđanja. Možemo razmjenjivati mišljenja al da se brišu komentari koji dodatno raspršuju mržnju. Uđeš da pročitaš komentare a 90%samo psovke.
Brate Djuricicu nijesi star a vjerovatno imas I porodicu. Razmisli Malo glavom Dali ti treba takva gluporija. Upitaj se u i e porodicu sta ti to treba. Radije bi kopao kanale nego to radio. Volim Sve narode bez obzira na naciu I vjeru.trebali ti to I zasta to radis. Ljubav I Ljubav voli djecu svu a ne naciju
Sve kao što i dan danas naciste ganjaju tako i vas stoku bolesnu treba ganjat .
JOS CES SE TI POCESAT PO GLAVI KAD TE BRACA OSTAVE .
Nemam komentara
Polako, doci ce dan kada cemo ci ati da je tip osudjen.
Kakav "novinar" sunce ti? u genocidistanu svako ko zna da napiše prostu rečenicu može da postane "novinar" da laže, petlja, ponavlja budalaštine i da ga i dalje smatraju "novinarom" u SA, jel vas sramota ovog naslova?
I kunto i panto je danas novinar. Ovaj nema ni kodeks ponasanja niti mu je istina na prvom mjestu. Hapsi govna!
Klasicno govno u ljudskom obliku.
Hapsi Cetnika!
pocelo i nece se tek tako zaustaviti
Bravo za tebe, sada ćeš u miru istražnog zatvora razmišljati o riječima... koje se izbacio iz svog brabonjišta. Ima dosta i do kućnog odgoja.
svi fasisti se pozivaju na slobodu govora
Vreca go.ana
Branimire u Zenicu ako te zatvore poslušaj me ponesi čep i stisni guzu
Sljedeća faza mora biti da se u što više zemalja izlobira ovaj zakon tako da džukele koje nisu u BiH također mogu biti kažnjene zbog negiranja genocida. Dijasporo, potrudite se malo...