Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispricajte nam, sto se desilo u Dubrovniku... Da li neko zna za izvjesnog Igora, mafijasa sa kojim je Sanja bila prije rata???
a moze li mi neko reci sta je oko tog Dubrovnika 96.?
Sramota je da takva osoba vodi Pen centar BIH.
A gdje je Maunaga? Zaboga!
da nije to neka novogodišnja \"šala-komika\"???? pa ona i nije novinar nego beznačajna profesoričica u nekoj srednjoj školi....
Ugladjeni predsjednik PEN centra BIH ,samozvani UGO V, filozof i prepisivac . prije svoje SAnje , kolumnist u Nezavisnim novinama i Avazu , piiskara za Global /zajednicko izdanje jaranske grupe DRRK/ dok zenica mu ,SANJA ,pjevusi za njegove stare/nove Gazde. Porodicni par , zaduzen za intelektualce i novinare i njihovo potkazivanje GAZDAMA samo slijedi utabani predratni put Jugoslava Vlaisavljevica,savjetnika i filozofa \"elita\" .Samo sto sada ne voza Jugu vec ima park automobila za bivse i sadasnje studentice,ukljucujuci i saNju .Dubrovnik je nesretna epizodica koju ce samozvani PSIHOanalitik Ugo i PRATilica Sanjica najbolje objasniti sami sebi,jer je to privatna stvar i nije pristojno narusavati ljudske slobode .To sto nisu ni pisac ,ni novinar ,ni jedno od njih dvoje to bi trebalo pitati Udruzenje novinara BIH i Drustvo pisaca BIH
Bravo Sanja! Hej papani, Sanja priča o pravim problemima ovog društva, a vi ne da ste plitki, nego uopšte ne spadate u kategoriju bića obdarenih razumom!
Sanja uopste nije novinar, ona je kolumnista a to ti je ko nebo i zemlja,sramota za sve ljude koji se cestito bave ovom profesijom,smrzavaju se cekajuci bitmisrske ili ine pregovore,rade vikendima i praznicima za mizerne pare i nemaju uopste privatni zivot. Sramota za Nezavisne,nevidjena sramota.
Jedna od rijetkih novinara koja se drzi profesionalnih kodeksa. Sanja, cestitam
sanja, novinar godine! hahahahahahahahhhhhhhhhhaaaahahahahahahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahah bbuuuuaahahahahha ahha hahahahah hiljadu zašto nijedno zato... valjda se dodiku sviđaju njene dojke i šuplja upitna priča pa zato
Ali kako, pa ova osoba nije uopste novinarka? Je li se to neko zajeba.a sa inteligencijom citalaca tog stranackog biltena.:)
izgleda da je i lako dobila u laktasima bila je na laktima kad ga je pusila Dodiku
a sta ces ocekivati u rs nego srpske lazi dobro dosla nova stara laza kako ide ona pjesma od Cole stara dobra laz eh bas tako u Rs sve lazno
hahhaha ministar finansija valjda zbog budžetske stabilnosti.. ministar zdravlja valjda zbog efikasne kupovine lijekova bosnalijeka.. hahaha a ovaj svakovm-loncu-poklopac koja uvijek govori a nikad ništa ne kaže.. valjda zato što je iz federalne filijale nezavisnih.. hahaha joj države smijurije..
hordak, nagulio si ali ipak citas sta se desava u bih i rajvosa. i objasni mi matere ti, po cemu je sanja vlaisavljevic \"nacionaliskinja\". vjerujem da nikad nisi ni cuo za nju, ali vazno je lupit. ode ti iz bosne, ali nece bosna iz tebe. ibraga, ne lupaj bez veze.