Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba podrzati ove ljude, niko nije rodjen naucen. Doktori opste prakse u BiH su puno vevi strucnjaci od njihovih kolega iz EU. Imajte na umu da nije lako ovaj fakultet zavrsiti pa kako god.
kako nije, kada su profesori na tim fakultetima neki studirali po 11 godina ? ko god je studirao zna se kako se postaje profesor , izvanredan student , pa asistent, pa docent....helem sigurno ne preko familije !
zar je bilo doktora na birou???!!!
dzaba kad nefostaje jos doktora, ne moze jedan doktor pregledat 40 pacijenata dnevno. nije normalno treba rasteretit ove ljude tako da se posveti svakom pacijentu a ne ko na traci.
Zaposlit cete sad ove sto zavrsavaju stelom a nista ne znaju jer onni pametni i kvalitetan medicinski kadar je vec pobjegao iz Bih a i dalje bjeze!!!kasno ste poceli misliti na mlade ljude!!!
Ne doktora medicine vec ljekara/doktora. Doktor medicine je nesto sasvim drugo ali je to jednoj vrsti ”novinara” tesko objasniti.
Oni su radili dok su trazili posao, sada su nasli posao nista ne trebaju raditi.
Opet besplatna radna snaga za firmu. Nakon godinu dana, noga u guzicu. Ostat ce samo podobni po familijarnoj liniji ili po pusing liniji.
Dobro je to fala Bogu a ne bi bilo lose da se uvede i mobilni dom zdravlja i da doktori malo obiđu i nasa sela i manja mjesta
Imal puno SDA studentica i studenata sto su preko pichke i kriminalne SDA familije diplomirali.
pa bolje da vjezbaju na nasem narodu , pa kada se nauce pali za EU ??? jarane koliko smo mi propali sa SDA HDZ i SNSD
ich werde nach deutschland gehen
dok ne savladaju njeacki jezik i dok im ne ispadne posao u njemackoj...
Upo im med u kašiku.
Rijesite se viska vozila u domovima zdravlja..zasto kupujete vozila koja vam ne trebaju a kukate za doktorima? 5 godina pravite parking kod doma zdravlja na Otoci jer su sda urbanisti unistili saobracajnice zbog HDZ SDA investitora.
Radice par mjeseci i put pod noge Njemačka,Švedska,Danska itd