Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sredoje Nović s nadimkom UVLAKAČ, 80-tih virio Dušku Zgonjaninu iz šupka, sad je do ušiju Duduku u goozi. Kud li će kad mu Milence u Rusiju zbriše ...??? Z a g o n e t k a
DESNO JAJE od dodika kako ovaj poceska tako se ovaj postavi,,,MRS
cobani prokleti
Dubravko Lovrenovic: smrad koji bi da pripise stcke i HR i CG...
Ja sramote. Najbolje BH muzej zjapi.
Nije mi jasno zbog čega je menadžment muzeja odbio da primi 350.000 KM od Ministarstva civilnih poslova? Pominju politiku i političke poene, a Muzej zatvoren i propada??? Pa u ovoj državi i ne valja ništa upravo zbog politike, a sada su se i sami upleli u politiku zbog nazovi ponosa koji nikom ne ide u prilog. A možda i ide? :))) Prije bih rekla da su ovo sve mućke dogovorene iza kulisa. "Ja ću ponuditi, ti odbij." :))))) Kod nas su sve same mućke.
bUSULADŽIĆ, KUJUNDŽIĆKA I OSTALI KULTURNJACI - JELI ISTINA DA STE ODBOLI 350000 KM?
Novic i dalje glumata, svjestan je on da 350 000 ne bi otvorilo muzej ni na 5 mjeseci, a kamoli isplatilo plate ljudima kojima smo duzni a koji tamo rade i dalje (cuvaju eksponate od propadanja, sto je ultimativni cilj ovih iz RS-a)
"_"Još tragičnije je što je neko dozvolio da Zemaljski muzej danas bude zatvoren. Ako neko misli da pravi političke poene na kulturi onda smatram da je potpuno promašio i da bi se trebao povući. Što se tiče Zemaljskog muzeja, menadžment muzeja je zvanično i pismeno obavijestio da ne želi primiti 350 hiljada maraka od Ministarstva civilnih poslova BiH", rekao je Nović." Nije mi jasno zbog čega je menadžment muzeja odbio da primi 350.000 KM od Ministarstva civilnih poslova? Pominju politiku i političke poene, a Muzej zatvoren i propada??? Pa u ovoj državi i ne valja ništa upravo zbog politike, a sada su se i sami upleli u politiku zbog nazovi ponosa koji nikom ne ide u prilog. A možda i ide? :))) Prije bih rekla da su ovo sve mućke dogovorene iza kulisa. "Ja ću ponuditi, ti odbij." :))))) Kod nas su sve same mućke.
@Lupa, podržavam i ja rad Muzeja, pa upravo iz tog razloga mi i nije jasan njihov potez. Ova teška situacija u kojoj se oni nalaze, ne riješava se ovolikim zatezanjem konopca. Vjerujem da bi se poslije "našlo" još novca za početak rada Muzeja. Ovako, ne znam šta da kažem, kao da ni njima nije u interesu da se otvore vrata Muzeja.
A sto su odbili 350.000?
+ ko se u BiH protivi Goldsteinovoj inicijativi? Najbitnije informacije izostavljate!
@cptn Nije tesko zakljuciti ko su i nije samo iz BiH nego i iz Hrvatske i Srbije.. model M91 uglavnom https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67-281/114/t141a.htm