Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Njemačkoj tvornice zaustavili cijena plina poskupila preko 67% a time i svi proizvodi povezani s plinom na bilo koji način a takvih je 90%. Ko će prije na koljena Rusi ili EU to je poker a građani se samo dovijaju dok glad ne počne jer nije bilo sjetve u Ukrajini najvećem izvozniku žitarica i jestivog ulja.
Britanija je danas predložila sankcije Njemačkoj jer Šolc odbija da ograniči ruski plin u Njemačkoj.
Lijepo Putin reče nismo mi dobrotvorno društvo pa da besplatno dijelimo resurse a vi da proganjate ruske građane kao Jevreje u WW2 .
Zašto da subvencira?! A ja koji nemam plin! Ko me yebe! Neka sadaku daje svima a ne samo ovima koji imaju plin. Ukinuti sve moguće subvencije, za sve!
Vracamo se unazad. Cumur idemo ponovo.
Zasto smo jos uvijek u kuci, MORAMO na ulice ljudi, sta cekamo?
Do Augusta ce i Vječnu vatru ugasiti i trafiku napraviti.
Sankcije.
Nije problem poskupljenje nego plate i penzije. Sve je poskupilo, to se i ocekivalo poslije svih desavanja al ja ne znam kako penzioner moze prezivjeti sa minimalnom penzijom a da mu ne pomaze neko sa strane.
ja bih ove tuzlake upozorio da se ne raduju, jer ako Sarajevski lobi pokrene termoelektrane u tuzli pomrijet ce te za 10 godina od raka prema tome molite boga da je plin jeftiniji da ne udisete zrak ko iz auspuha
Najebaše ovo rusi od silnih sankcija bože sačuvaj. Šta bi da nama uvedu sankcije?? Ajme meni?
Pa ako Vučić na kraju i uvede neke sankcije Rusima, njima će cijena plina skočiti četiri puta. Neće ni ovdje mimoići jer je Komši&Co. važnije uvuči se nekom ambasadoru, nego što će račun biti četiri puta veći. I onda stiže zima...
Treba izaci na ulice pod hitno jer te cijene nikad necemo uspjeti vratiti nazad niti smanjiti
Treba čestitati federalnoj vladi na subvencioniramju raznih tajkunskih firmi po razn nim osnovama,narodu treba krv i bubrege vaditi i prodavati.Takođe treba poskupiti struju jer EP BiH nije državna nego stranačka firma tj kasa ,profit je najbitniji .Glasači sretno ponovo glasajte u oktobru abgd ,oni znaju kako efikasno i bez rata raseljavati naš narod.
super nam je,samo nek ne puca
Ja ne znam sta kukate? Mislili ste da imate dobre plate od 500 eura? Vrijeme dolazi kad ce i Njemacka morati da se stisne a mi cemo od gladi da umiremo ali bukvalno...
Pa vi nemojte slusat Dodika
Krepaj sirotinjo! Ima pm10 da baca preko 1000 mikrograma/m3! Skapavanje sirotinje!!! ☠
Sace Fadil opet nakav spisak citati, o limunima naprimjer