Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgledaju premocno, samo sto ce nasi seljaci sve to ispisati, unistiti nemamo mi osnovne kulture za nesto ovako dobro.
Bravo za Vladu KS, prvi novi trolejbusi poslije 40 godina !!!
Kamere imaju, ko god nesto nacrta ,policija nek mu zakuca na vrata zbog ostecenja tudje stvari....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast novoj Vladi KS! Trolejbusi super izgledaju, samo da ih stoka ne uništi crtanjem markerima
Pionirska??
Dizajn = 0 , mozda je do mene ali cisto sumnjam
Kako su gadnog dizajna, mirise na Sovjetski Savez sve na njima, stvarno pored onoliko ponuda koje su bile i ekstra dizajni ovi su presmijesni, kao da su u Minsku ili Vladivostoku… ali hajde novi su barem, neka nije polovna donacija..
Eno ga se pokvario vec, a vi lupajte minuse.. ruska tehnologija hahaha
jedan trolejbus za mog Bakira
ono kad sokolacki student fakulteta za usluzne djelatnosti upravlja politikom javnog prevoza u kantonu. koliko god lijepo izgledalo bolice kad se osvjestimo i kad krediti dodju na naplaty
MOLIM VAS nemojte uništavati javnu imovinu...ne švrljajte, ne uništavajte...ovo je imovina svih nas...
Stroge kazne za one koji uništavaju taman i maloljetnici, roditelje kazniti. Nigdje u svijetu ne uništavaju kao kod nas Vandali. Nadam se da imaju kamere
Imaju kamere moze su upratiit seljacina koja vozi traktor i okolo sara
Bravo Vlada KS, bravo Šteta majstore
E sad mi recite jel gradjani imaju vece koristi od ovih trolejbusa ili od mahanja zastavama? U pamet ljudi svi na izbore i da nam bude jos bolje
Ja ću lično namarisati svakog kompleksaša kojeg vidim da šara ili uništava nova vozila. Mi kao građani se moramo boriti da to sačuvamo.
Hoćek stoka znati da čuvaaa
Trojka radi punom parom. Svaka čast!!!
treba postaviti pitanje kvaliteta istih vozila bliža i sigurnija kupovina je bila eu a ne bjelorusija
Vlasnik firme BKM koja proizvodi trolejbuse je Stadler Rail Group (Švicarska). Za sve ove što su jedva dočekali da ojade.
Za one koji ne znaju Mirza Celik ima firmu koja prodaje kablove i nije se uspio ugraditi u rekonstrukciju tramvajske pruge i zato serrre !
Slažem se da je ovo rjeđi primjer dobrog rada nove kantonalne vlasti, a posebno što je istaknuto tko je platio vozila, a ne kako političari i vlasti vole reći, ovo je naš poklon. Još da vidimo proširenje tramvajske i trolejbuske mreže i završetak rekonstrukcije tračnica do Ilidže. I sjetimo se gosp. Fadila Novalića i koliko je prošlo od najave izgradnje pruge od Breze do Banovića, kao željezničku vezu Sarajeva sa Tuzlom. Svaki dan čekam da se svečano otvori.