Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne pisete da je Solak sinoc bio na Ilidzi na partyu?!
Jer su to izmišljotine zavidnih ljudi. Gospodin Solak PERFEKTNO izvršava svoj posao i ima PERFEKTNE mjere i zabrane i hvala mu na svemu što čini za narod.
Uzalud sjedimo kod kuće kad nam infekciju šire doktori, sestre, vojnici, policajci...
Vi se prepirite i dalje, brinite se o skraćivanju policijskog sata, ili o 24h karantinii za 1.maj. Širite što više lažii, da biste napunili svoje budžete koje ste ispraznili.. a to što nam se djeca ubijaju, izvršavaju samoubistvo, padaju sa prozora, to vas ne zanima..
Kao da neko namjerno zarazi ljude koji rade sa bolesnim i starim.. Čudno skroz
Puno vremena trpimo blokadu, a sve napore poništavaju političari i medicinari koji ne poštuju pravila, te policajci koji nemaju dovoljno zaštitne opreme. Kako je moguće da uza sve ove blokade sestra koja je zadužena za najslabije pacijente ide iz Konjica šetati po Mostaru? Kako je to moguće, koje su kazne? Ovo sigurno nije jedini slučaj, takve bahatosti ima svuda i ako se s tim najoštrije ne postupi, sve će se upropastiti.
Ako nemaju njezine radne kolege, onda vjerojatno nema ni ona. Trebalo bi testiranje ponovit.I ubuće medijima dostavljati samo provjerene podatke.
Lol cuj "otvara li se novi klaster" - ne da se otvara - vec su OTVORENI -.. Da pojasnim: 60% koji se zaraze nemaju nikakve simptome tj. preboluju bez da i znaju.. Dakle.... Ne da "se otvara klaster" .. Bog samo zna koliko ih je po Konjicu i sirom BiH... Na desetine hiljada sigurno!
Zar nisu proglasili pobjedu ima taj vakat?
Biscevic Mirza presadio kosu. I niko to ne spominje. Bitno je da Zvizdic ima novu bradicu, haman kao jare izgleda. E pa nece moci gospodo. Trazim paznju za parkovnjaka Biscevica.
Pa ko je mogao dopustiti da u vijeme epidemije patronažne sestre hodaju po domovima bolesnih i nemocnih?! Nisam cuo vece gluposti od pocetka svega ovoga
@NekiNesto Ne eto nemocni i bolesni ce sami sve, jer inace im sestre trebaju jer sve mogu sami...
@NekiNesto da si imalo pametan koliko si glup raspitao bi se sta se zapravo desilo prije komentarisanja. Med. sestra je bila zasluzna za prebacivanje bolesnih od korone iz Konjica u Mostar i tu se zarazila.
Jaooooo blamaaaa! Mirza Biscevic presadio kosu. Eno na Slobodnoj Bosni slika 😂😂😂😂 Jesam ja vama fino rekla da je kompleksas!
Joj Mirze Biščevića na Slobodnoj Bosni, presadio kosu.Uzaš.Isti onaj iz filma "Davitelj protiv davitelja"!!!