Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko će traktore ukrast to se mogu dogovorit pu
I ja sam bježao iz škole, ali ti si pretjerao
@komsija14 naivan je onaj koji misli da smo samo sa 4G zadnji u skoro cijelom svijetu a ne samo Evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dabogda izginuli svi na vlasti
Beznacajan covjek tezi da ima vlast, sta bi drugo. Jedina sansa mu je da ukrade, da zayebe, da nesto napravi da ima neku vaznost, inace je niko i nista. BJS
Nazalost ne vjerujem nikoga da mene predstava, necu da svijet misli da sam lopovi kriminal k
Goveda!
2 godine za prevođenje upitnika EU, 10 godina za reviziju tužbe protiv Srbije za agresiju i miniranje iste, otvorene granice bez evidencije ulazaka imamo preko pola miliona "emigranata" u i pred vratima, u zemlji nam održavaju druge države predizbornu kampanju... pa barem atom poštenja imajte SDA sektaši i priznajte da niste za vlast ...
ozbiljno... Mirsad Hadzikadic. Ovi ostali neznaju ni prditi na Engleskom.
Gradzani BiH su u taoci ovih kriminalaca na vlasti ! Oni su pokrali izbore ,koje na posten nacin ne bi dobili, a korumpirani CIK je sve to svojom sutnjom podrzao.Ovi kriminalci ne zele u EU iako pricaju suprotno,jer tamo je vladavina zakona i oni bi tamo zavrsili u zatvoru.
SDA je karcinom Bošnjaka i BiH ,njih treba zatvoriti ,eliminisati ili likvidirati bilo kojim načinom iz društva i postojanja, od najstarijih do najmlađih jer su genetski bolesni sektaši ,njima je smeće u genima i prenosivo je.
Kakav naslov klix novinara pa oni sami svohe vijesti izmisljaju u pm i plasiraju nepismenim komsic i sda biracima, vijece europe je izbacilo BiH jer muslimanska strana odbila formirati vjece ministara ponistavanjem izborne volje hrvatskog i srpskog naroda. Ispravnije vijesti mozes nac u komentarima. Treba batalit i ovaj klix
Kasta SmranaDerA na čelu s prvorođenim -nasljednikom od milja '' riđobra-GAdim'' svojom višedecenijskom strategijom čini sve da Bosne (BiH) nestane a Bošnjake gura u ''srednji vijek''. Oni koji nisu znali spriječiti nastanak RS na Daytonskim principima i koji su dozvolili obnavljanje ideje HZHB'' nisu dostojni ni Bosne (BiH), ni Bošnjaka..
pošaljite zmaja od šipova
Ma to nikoga ne tangira, osim onih sto su trebali dobijati platu sto sjede gore
drz te se slovenaca oni su prijatelji bit
predlozite incka nek makar radi za pltu koji dobije
Hahaha hebi ovceeeeeee beeeeee beeeeeee beeeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑. Selam za moje ahbabe i mog sultana Bakira iz Hamburga!
Ne moze to nauditi nasem imidzu. Zna Evropa s kakvim smecem ima posla. Vjerovatno nas nisu ni ocekivali nego eto hajd’ onako da nas upozore. A mislim da smo im svakako i svejedni. Kao i sto treba da budem. Jedna arogantna nedodjija smo mi.