Komentari (374)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić u nova osvajanja.
Kakva osvajanja , šta uradi taj čovjek konkretno za bilo koji narod u BiH , osim što loče po kafanama i ima onu sarajevsku spiku, iz šupljeg u prazno
Ljiljaneeee ⚜⚜⚜
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
idemoooo zeljkooo ❤️
Dodik pobedi u RS a Bake ga pocucla zbog druga Komsica :D
Željko, rastumači nam ovaj izborni zakon novi, neko zatišje po tom pitanju kod svih
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naprijed Ljiljane! Bosanci i Hercegovci su uz tebe!
A kad ce se cijene gorova podic na.pumpama, skocio barel sa 86 USD na 88 USD sto se ceka kad cete podic cijene
A kad je izgubio prednost????
Ovo je najgluplji izborni proces u svijetu. Ja sam bošnjak i protiv sam da mi imamo pravo da biramo hrvatskog člana predsjedništva. Trebamo se staviti na mjesto hrvatskih građana gdje su oni ovim preglasani uvijek radi bošnjačkih glasova. Ovo treba izmijeniti kao u Brčkom dobijaš listić za izbor svog naroda.
Ništa se nije promijenio oko načina izbora članova Predsjedništva, iako se već četvrti put na izborima dogodila uzurpacija volje hrvatskog naroda
To su Bakirovi glasovi... Dao ih Hrvatima... hahahahahhaha
Dao ih sam sebi
Necu komentarisati ove rezultate jer je bilo izvjesno i prije mjesec dana da ce Komsic pobijediti.Nesto drugo hocu.Sinoc na obracanjima iz stranki vezano za rwzultatw Niksic,kojeg nista specijalno ne preferiram kao i mnogo drugih politicara iz bilo koje stranke,onako gospodski cestita izbor Komsica a ovaj u svom obracanju niti jednom rjecju ne spomenu Becirevica.Mozda je to Niksic rekao iz kurtoazije a ovaj ni to.
@ gvardijan izvinjavam se na gresci : Becirovica a ne Becirevica.
pa jel onda Denis legitiman? po cemu je to drugacije, po cemu je Denis predstavnik Bosnjackog naroda a Zeljko nije Hrvatskog? Jel to HDZ hoce reci da Denis nije legitiman jer nije iz SDA??
Pa međede Denisa su birali isključivo Bošnjaci i njegov izbor predstavlja volju tog naroda ,dok Sejdo ne predstavlja izbor Hrvata.
Ovo je ustvari dokaz da je ljudima dobro, vecina ih ima koristi na ovaj ili onaj nacin od ovih koje izabiru konstantno desetljecima. Ovi koji su nezadovoljni su ustvari onih 15% koji nisu ni u kakvim talovima, koji imaju mozga i pameti da vide sta nevalja ali ove gore pobrojane nikada nece moci promijeniti jer oni su u svakoj pori drustva.
Ne faco trebao sam za Krišto glasati, jel' to ta promjena o kojoj pricas? Promjena je Denis, promjena bi bilo da je opozicija presla u poziciju u vlastima. A pobjeda Komsica je jedini nacin da budemo mirni bar jos 4 godine.
Tacno tako.
ovo je vec nedostizno
Sad odjednom ima 158.000 bosanskih katolika sa pravom glasa u BiH, i to svi glasali za Kristo?? A znamo svi da je u svom mjestu dobila samo 50 glasova... Kako sad to?? Opet mrtvi ustali iz grobova??
Dan mrtvih u Hercegovini je dan izbora izgleda...
A zna se da ih nema sve ukupno sa maloljetnicima ni 100.000 u drzavi
Jeste odvratan lik fujjj🤢🤮
Čini se da je izlaznost komentatora na Klixu veća od izlaznosti birača na izborima.
Bake i Covic su napravili opciju Bake ja uzimam Zeljku bosnjacke glasove,Denisa ce podrzati gradjani i dio Bosnjaka i Hrvata a Borjanu cisto hdz glasaci i srbi iz FBiH. Medjutim malo su se za.ebali ima u ovoj zemlji jos patriota svih nacija. Tako da obojica malo na hladjenje idu.
Slaviti ćemo kad Sejdo krepa🍻🍻🇭🇷🇭🇷