Komentari (470)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored ovoliko planina, zelenila i vode mi u 21. vijeku imamo redukcije...
@49vs18 u kojoj mozes naci frizider,stolove,kerove nema sta ne bacaju sarajlije poslje 1995
@evodrineopet smrde vlasi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci mi kao grad sa najvise rezervoara vode u Evropi imamo redukcije. Svaka cast majmune kosarkaski i ostala klapo.
pa kad nam ujutro puste pritisak a satovi se vrte ko ludi.................. i da pitam KO IMA VODU NON STOP,..................... MISLIM POJEDINA NASELJA............................
vodeeeee, vodeee, vode, vo......................................................................................
ja uvijek imam vode :D p.s. promijenjene cijevi, stavljene nove, nekim čudom sada uvijek ima vode
A zar nam naš stručnjak Kifla nije riješio problem vodosnabdjevanja?
Logično, ipak smo mi arapski grad. Idemo ka tomeda postanemo Zarka u Jordanu.
Najbolje je da vodu zatvore trošak je to ...kazu članovima SDA stranke netreba voda oni dišu na škrge i jedu zlatnim kašikama .....bleeeee Bookireee...100.000 radnih mjesta u Sahari .....hahaha
Prosto ne mogu da vjerujem da je prije 33 godine u ovom gradu organizovane ZOI, tako zahtjevna manifestacija i da je sve to funkcionisalo besprjekorno. Kao da je sve to bilo u nekom drugom životu. J... vodu bitno je da svako sarajevsko dijete zna reći Je.. te Tito.Za vrijeme Tita Sarajevo je bilo metropola a Bošnjaci gospoda. Sada smo zadnja fukara u Evropi.
Dosla vodaaaaaa mama!!!!ma nije dosla sine to si samo sanjao dijete drago,idi po kanistre pa otrci po vodu do aerodromske piste,danas je neparni dan😁😁😁😁
Ništa novo ili staro.. Kako god, hajmo ih tužiti tj gospodu iz Kantona Konu + raju... Pokupiti potpise građana pa na sud.. Lijep je Kona trg ali je još ljepša voda.. Kažu evianu se digla kvaliteta, više nema domineralizacije a ono cista sarajevska..
ma sad će SFF, to je bitno, malo crveni tepih, glamur ovo ono, ko da smo Monte Carlo hebote, a nema vode, hahahaha, smijurija
Moraju se arapima napuniti bazeni raja :D jbo nas domace seljake.... mi smo najmanje bitni u svemu ovome...
e brate o tome ja govorim
Super stvar djete ti iznenada dobije visoku temperaturu,ustanes da ga istusiras i oboris temp....ono baaaaaaaa njumpa kjampa zjapiiii.
Građanima Sarajeva je "na nos" izašla demokratija. Živjeti pod sankcijma punih 27 godina sa rijetkim popuštanjima od 1990 do 2017. je neviđeno.
OVO JE POSAO ZA TUZILASTVO KS
U kantu serite i mokrite, i pred zgradom Predsjednistva izlijte po skupocjenom trotoaru. Em je vrucina, em ce da mirisi ko Lenor.