Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li mogli kako zabiljeziti koliko je auta ukradeno, a ne mogu bitno je napuniti budzet.
Čuj brza cesta ograničenje 60 km/h pa otvori se zemljo da propadnemo. Interesuje me je li policija ikada napisala prekršajni nalog nekoj firmi koja je zadužena za održavanje i izgradnju puteva- jer to je užas po kakvim cestama vozimo, i gdje pare idu od kazni
Koji kreten od stručnjaka je to smislio da brza cesta ima ograničenje 60 km/h
idemo! Keš Keš
Jeli iko u zatvoru ili se i dalje trkaju
Treba svako 500 metara da ima jedan kroz citavu drzavu.
Yebo vam oni majku
saobracajna kultura je na niskom nivou...ne cudi me ovo...bahato se vozi...samo kaznjavajte..ne dozvoljavajte da se gomilaju kazne...oduzimajte vozila..podrska !
steta sto ih je u Tuzli manje
Znal ko jel ovi novi presretaci snimaju prednju ili zadnju tablicu..?
tko stavlja radar na autoputu
trebalo bi. u tunelu prema konjicu prozuja kraj mene bar 180 km/h. libo ga tuki jer nema kontrole a ponašanje u najmanju ruku nije u redu.
Automatizacija je donijela bolju produktivnost i otpuštanje radnika. Ne znam šta će sada onoliki prašinari saobraćajni raditi? Je li se plaše da će ostati bez posla?
Po 25KM... Milion... Dan te prčio.
Moze info gdje su ovi radari u Nedzaricima i Zvornickoj..??
zvornicka kod stadiona, u nedzaricima na raskrsnici kod taleta 😂
i to sa obje strane hahaha
i ovaj radar racunaju ko radno mjesto, pravi novu vrijednost
Malo po trotoaru se vozi i nema kazni 😎🤣
tugq