Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
D E M O K R A TI J A
Gdje ste sada federalci stjeravam ga m_a_j_c_i . Prodali i uzeli pare a sad nek se lokalna marva guši i truje ! Što se prave fedrealne ribe ne potruju, nema njima haman bez atomske ništa - pravi žohari.
...kome se prodala Zenica nije bolje ni bilo za ocekivat, kad je to Indijac brin\'o za ekologiju i cistocu?....boli njih briga, a ove nase sto su zinuli na milion dolara jos i manje, samo nek se ima u se, na se i poda se - vrli bosanski mentalitet...sad je opet zagadjena Bosna, eno i po Modracu plivaju uginuli somici i deverike, neka samo naprijed....sto smo kuhali to cemo i kusati....
Ovo je uzas a vlasti NISTA!!!! Ljudi, vrijeme je za revoluciju!!!
sta je jadovi, sta se zalite? Ja vam dzaba ribe saljem, a vi mi tako zahvaljujete, stoko ona nezahvalna. Sve vas pobit\' treba i naseliti najsiromasnije indijce. MARVO!!
a slijedeceg vikendna inspektori ponovo ne rade, zasto ne prosuti nesto radioaktivno, dosta vise obicnog zagadjenja... Bosno moja, lezi da te silujemo ponovo... (nazad u socijalizam se cini najbolje rjesenje. stvarno ne zasluzujemo nista drugo)
I ???? sta je bilo sa direktorom mital zenica kada je prije desetak dana opet bio pomor ribe??? Nista!!!!! Slobodno se voza u svom audiju i boli ga k... za sve.. Ovo moze samo u drzavi Bosni mojoj preljepoj.. OPSA OPSASA
KAZE SE DA RIBA SMRDI OD GLAVE...
@fisherman: Izumrli jeduci tu ribu sto je pecaju po Zenici, eto gdje su
OP SA OPSASA AJMO BOOOSNO MOJA LIJEPA.. IIHAAAAAAA
zabraniti ulazak dodiku u zenicu,on je kriv
Gdje su ribai u tom kraju ? Uhvatite odgovorne i dajte da se napiju vode, kratko jasno. Koja katastrofa.... Dno, dna.
riba ribi grize rep
i sta cemo sad :)
dokle ba vise? ovako u evropu tj. eu ?